Bortførsel: Dreng stadig savnet – ingen gør noget

4. april 2015 112

Onsdag blev Andreas på 1 1/2 år bortført af sin far. Det skete fra Biblioteket i Sønderborg.  Faderen og sønnen blev efterlyst af de sociale myndigheder og politiet og torsdag blev de fundet.

“Det lykkedes faderen at overbevise dem om, at han fredag ved 16-tiden ville aflevere sønnen til mig via en veninde, men det er ikke sket. Faktisk ringede jeg til hende straks, da de fortalte om aftalen, men hun havde intet hørt fra drengens far”, siger Stine B. Jespersen.Politi - Stationsskilt

Lige så fortvivlende er myndighedernes reaktion på, at den lille Andreas ikke er afleveret.

“Så finder hans far sikkert en anden, der kan aflevere ham”. Sådan  var det svar moderen fik, da hun ringede til den sociale bagvagt.

Faderen er misbruger

Stine B, Jespersen forklarer, at faderen er misbruger og der er aftaler med Statsforvaltningen om, han ikke må se Andreas udenfor de aftalte samvær. Desuden skal faderen inden samværet aflægge en ren urinprøve, så der er en rimelig sikkerhed for, han kan tage sig af den 1 1/2 år gamle søn.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det kunne han ikke fredag den 27. marts, så onsdags tilbød jeg ham at se Andreas på biblioteket, så der ikke gik for lang tid, inden Andreas så sin far”, siger den fortvivlede mor. Det var dér, han så snit til at stikke af med drengen.

Måske i udlandet

Ifølge Stine B. Jespersen har faderen sagt til flere af sine venner, at skal han stikke af, så vil det blive til udlandet. Han kender en del i Norge, hvor han tidligere har arbejdet.rådhus

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her er han rodet ind i narko og skylder penge til det, man kalder de forkerte mennesker. Han er kendt af politiet for sine domme. Blandt andet for menneskesmugling og vold”, siger Stine B. Jespersen.

Hun fortæller videre, at politi og kommune ikke vil gøre mere i sagen og henviser hende i stedet til Statsforvaltningen, der jo er lukket i weekender og på helligdage.

“Den sociale bagvagt sluttede endda samtalen af med at ønske mig en god påske. Hvad mon hun egentlig tænkte på”, siger Stine B. Jespersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når den sociale bagvagt ikke vil reagere, sker der intet. LÆS HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk