De unge mænd skal huske at svare på sundhedsundersøgelsen

17. marts Samfund
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

2500 borgere i Sønderborg Kommune er blevet bedt om at deltage i Danmarks største trivsels- og sundhedsundersøgelse, “Hvordan har du det?”.

Nu har 1322 af dem besvaret spørgeskemaet, men tallet skal gerne meget højere op.Og det er de unge mænd, der endnu ikke har sendt deres svar.

Hvert fjerde år gennemføres en landsdækkende undersøgelse, som tager temperaturen på danskernes syn på eget helbred. Resultatet bruges til at målrette indsatsen inden for sundhedsfremme og forebyggelse, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Undersøgelsen blev sidst gennemført i 2013, og nu er en ny i gang. 300.000 danskere har for kort tid siden modtaget et spørgeskema i deres e-boks eller med posten, og der fristes med, at man deltager i lodtrækningen om flotte præmier, når man svarer.

”I Sønderborg nåede vi sidste gang en svarprocent på 66,3 og det var lidt over regionens gennemsnit. Det kunne være dejligt at nå endnu højere op denne gang. Det er nemlig sådan, at jo flere der svarer på skemaet, des bedre kan vi bruge resultatet til noget”, siger sundhedsudvalgsformand Helge Larsen – og opfordrer dermed til, at de, der ikke har fået besvaret skemaet endnu, vil gøre det.

Absolut sidste frist til at svare på spørgeskemaet er 1. maj, men det tager ikke så lang tid at svare, så hvorfor ikke lige klare det nu?

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...