Dramatisk anholdelse i Sønderborg

11. august 2016 112

Torsdag ved  middagstid foregik der en dramatisk anholdelse af tre personer ved Ulkebøl Skole.

Ifølge et øjenvidne, som har kontaktet SønderborgNYT, blev tre personer anholdt af et større antal betjente, der var iført skudsikre veste.

“Politiet kom med fuld fart, stoppede en bil med en person og trak deres pistoler og anholdt bilens fører. De ventede på forstærkning i et øjeblik og kørte videre lidt ned af gaden og anholdt to mere,” fortæller Lasse, som ikke ønsker sit efternavn frem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi siger sidst på eftermiddagen siger til SønderborgNYT, at der stadig er gang i efterforskning og afhøringer i sagen – og derfor ønsker vicepolitikommissær Peter Baum fra Lokalpolitiet i Sønderborg ikke at sige noget om sagen før fredag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...