Hvor er trygheden når ambulancen skal komme helt fra Aabenraa?

27. februar 2017 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Ambulance Syd har fjernet et beredskab fra Sønderborg og flyttet det til Aabenraa. Samtidig er åbningstiden for hjertepatienter på Sønderborg Sygehus skåret ned, så man efter kl. 15,00 må køre til Aabenraa.

“Regionen har fjernet trygheden for borgere i Sønderborg og særligt for dem som har hjerteproblemer”, siger SF’eren Erik Bach, der mandag tager turen til Vejle, så regionsrådet kan forklare ham, hvordan han skal kunne føle sig tryg.

Ikke nok med, at patienter skal køres helt til Aabenraa. De skal også hentes af en ambulance fra nabokommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tilbageblevne ambulancer i Sønderborg kan være på tur eller anden arbejdsopgave, når der ringes efter hjælp og der opleves ofte akutkørsel, K1, fra Aabenraa til Sønderborgområdet.

“Er der regionsrådsmedlemmer som mener, at de selv ville føle tryghed, hvis de opholder sig på Nordals eller Kegnæs – for ikke at tale om Midtals – set ud fra ambulancernes responstider i Sønderborg området?”.

Det spørgsmål agter Erik Bach at stille de folkevalgte mandag eftermiddag.

“Jeg forventer også, at regionsrådspolitikerne fortæller, om responstiderne ændret efter Sønderborgs ene beredskab er blevet nedlagt. Man sagten sagtens kan forestille sig, det tager længere tid at køre fra Aabenraa til Kegnæs, Nordals eller Midtals end samme tur vil tage fra Sønderborg”, siger Erik Bach til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 112, Nordborg

Politiet målte bilisternes fart ved Svenstrup Skole

12. august 2022 112

Fredag har politiets ATK-vogn målt bilernes fart ved Svenstrup Friskole. Langt de fleste bilister tog den med ro denne fredag, kun seks mindre sager ud af flere end 1500 passerede køretøjer, skriver politiet på Twitter. Hurtigste bilist kørte 81 km/t i en 60 zone. ”Det er vigtigt, at skolevejene er sikre, så vi gennemfører også […]

Læs mere...