Kursus i begyndergolf i Nordborg for bare 25 kroner

20. marts Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Nordborg Golfklub følger op på succesen fra sidste år ved igen i år at give kommende golfere det samme fantastiske tilbud: Lær at spille golf for kun 25 kr.

Vi stiller en træner til rådighed som vil give en række golflektioner. Derefter tager nogle af klubbens spillere over og hjælper de nye igennem den proces, det er at blive golfspiller.

Når uddannelsen er afsluttet vil det være muligt at spille gratis resten af 2017 samt at låne golfudstyr – sponsoreret af Nordea – såfremt du melder dig ind og indbetaler kontingent for 1. halvår af 2018.

Samtidig får du det ’grønne kort’, så du også kan spille på andre golfbaner.

Det giver en god mulighed for at prøve det fantastiske spil, uden at skulle investere en masse penge i kontingent og udstyr, før man er sikker på, at golf er det rigtige for en.

De første begynderhold starter i april, så det er nu, man skal melde sig, skriver golfklubben i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere og tilmelde dig HER

Lave priser i Nordborg

Nordborg Golfklub er den klub i Sønderjylland, som har det laveste årlige medlemskontingent.

Nordborg Golfklubs bane blev i 2016 kåret som den 19. bedste bane i Danmark. Banen blev i juli 2016 besøgt anonymt af uafhængige inspektører fra infogolf.dk. De har udfra et standardsystem givet os så mange point, at vi opnåede den flotte placering. Faktorer som vi blev bedømt på var bl.a.  golfbanen, serviceniveauet, omgivelserne og harmonien.

Nordborg Golfklub er ikke den golfklub i området, der har flest medlemmer. Vi har en greenkeeperstab, som er ansat til at vedligeholde golfbanen og de forskellige maskiner som bruges hertil. Heldigvis har vi også mange medlemmer, som yder en stor frivillig indsats. Det gælder såvel på banen som i og omkring klubhuset.

Vores største aktiver er vores dejlige golfbane og det hyggelige sociale samvær blandt klubbens medlemmer.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...