Lokale virksomhedsledere mødes til Årets Business Event 2016

24. november 2016 Erhverv

Det er Vækstrådet, der står bag den såkaldte Gazellepris, som skal overrækkes på Årets Business Event 2016 den 8. december på Det Blå Gymnasium i Sønderborg.

“Arrangementet er en glimrende lejlighed for de mange lokale virksomhedsejere til at mødes om noget så dejligt som at fejre, der er lokale virksomheder, der gør det rigtigt godt”, siger chefen for Sønderborg Iværksætter Service, Michael Hamann til SønderborgNYT.

Samtidig kan virksomhedsejerne få lidt føling med virksomheder, der er på vej.img_1713

Artiklen fortsætter under annoncen

“I samme arrangement uddeles der nemlig to priser – Iværksætterprisen og Ungdomsprisen – og det sker ved at de spirende virksomheder præsenterer deres forretningsidé foran publikum og et dommerpanel”, siger Michael Hamann. Den ene pris går til ungdomsprojekt, hvor elever fra ungdomsuddannelserne har arbejdet på en forretningsidé og den anden er i det, som kan kaldes “voksenkategorien”, hvor det er fuldtidsiværksættere, der bruger kræfter på at udvikle deres idé.

Dejligt at blive bemærket

Artiklen fortsætter under annoncen

Beka Auto, der bor på Ellegaardsvej, er en af de fem nominerede virksomheder, som har chancen for at modtage Gazelleprisen.

“Den nominering kan jeg jo kun være positiv overfor”, siger Allan Høeg Paulsen, der sammen med sin kompagnon, Allan Sørensen, leder Beka Auto.

“Nomineringen viser jo, at vi har formået at drive en god forretning. Selv i hårde tider”, siger han. Han forklarer videre, at det faktisk er kunderne, der giver Beka Auto succes.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hvis ikke vi havde kunder, der var så tilfredse, at de anbefalede os til andre, så ville vi jo ikke have skabt de gode resultater”, siger Allan Høeg Paulsen til SønderborgNYT.

Tallene tæller

Det er lokale aktieselskaber, der kan komme i spil til Gazelleprisen.

“Der kigges på de offentligt tilgængelige regnskaber gennem fire regnskabsår og det, som vægtes, er bedst i vækst over en periode på tre år”, siger Michael Hamann fra Sønderborg Iværksætter Service.

“Tallene skal være positive og stigende. Og de skal være i et plus før skat i de tre år”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig er der plads til et enkelt år med tilbagegang.

“Men det store billede skal vise fremgang,”, siger Michael Hamann.

Du kan tilmelde dig Årets Business Event 2016 HER – og være med, når Vækstrådet hædrer årets prisvinder og Sønderborg Iværksætter Service finder de bedste blandt nye spirende forretningsideer.

Artiklen fortsætter under annoncen

De nominerede til Gazelle-prisen er:

Sidste års vinder, ipnordic.

Beka Auto.

Petersen Tegl.

Helsam.

Hansen Technologies (tidligere TeleBilling)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...