Mange nye tiltag nævnt på Destination Sønderjyllands generalforsamling

20. marts Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Der har forleden været generalforsamling i Destination Sønderjylland.

Her kunne ledelsen berette om et travlt år, hvor der for alvor blev skuet op for den markedsføring som foreningen blev sat i verden for at gennemføre.

Samlet set blev der gennemført markedsføringsaktiviteter omkring Sønderjylland for knap 3 mio kr. fordelt over markederne Danmark, Tyskland og Norge.

De foreløbige tal viser en positiv udviklingen i turistovernatningerne i Sønderjylland. Feriehustallene mangler dog stadig, at blive opgjort, men når de bliver udgivet ultimo april, forventer Destination Sønderjylland at se en positiv udvikling på 3-5 procent i antallet af overnatninger.

Digital udvikling

På udviklingsområdet er der bl.a. lavet et redesign af destinationens bookingportal, som i 2016 omsatte for godt 500.000 kroner, skriver Destination Sønderjylland i en pressemeddelelse.

Der er også en ny hjemmeside, som favner hele Sønderjylland. Endelig er der blevet etableret digitale turistbureauer i de tre østvendte kommuner samt udviklet en dertil hørende app, der giver gæsterne informationer om, hvad, hvor og hvornår der er aktiviteter og oplevelser rundt omkring i Sønderjylland.

Derudover har Destination Sønderjylland været engageret i Interregprojektet REACT. Dette projekt har i 2016 primært omhandlet vidensindsamling og analyser, men skal nu til at omsætte det indledende arbejde til konkrete produkter, der skal bidrage til at tiltrække endnu flere aktive turister til Sønderjylland.

Valg til bestyrelsen

På generalforsamling blev følgende bestyrelsesmedlemmer genvalgt til bestyrelsen:

Svend Brodersen, erhvervsrepræsentant fra Haderslev Kommune.

Karsten Olsen erhvervsrepræsentant fra Aabenraa Kommune.

Søren Hansen erhvervsobservatør fra Tønder Kommune og Mikael Larsen erhvervsrepræsentant valgt i fællesskab.

Bestyrelsen består derudover af Torben Kylling Petersen, erhvervsrepræsentant fra Sønderborg Kommune samt de fire sønderjyske borgmestre, hvor Tønders borgmester Henrik Frandsen har observatørstatus.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...