[adrotate group="161"]

OM SØNDERBORGNYT

SØNDERBORGNYT – SØNDERBORGS HELT LOKAL NYHEDS NET MEDIE

Velkommen til SønderborgNYT.

Vi skriver om og til alle indbyggerne i Sønderborg Kommune og giver hver dag – året rundt – et glimt af hvad der rører sig blandt sønderborgenserne, virksomhederne i Sønderborg og det politiske styre i vores kommune. SønderborgNYT udkommer online på web, mobil, Facebook og Twitter så alle kan tage SønderborgNYT med i lommen, når de er på farten.

SønderborgNYT har siden 2012 fortalt historier, lokale som regionale med relevans for Sønderborg, vi bringer billedserier fra de lokale begivenheder, mulighed for at debattere på vores Facebook sider og deltage i konkurrencer – og det er helt gratis at være med og du skal ikke logge ind for at få det fulde udbytte af SønderborgNYT.

Flere end 160.000 læsere (sessioner) i Sønderborg Kommune følger med på SønderborgNYT på mobilen, tablet eller computeren hver måned. De flotte læsertal gør SønderborgNYT til det mest læste nyheds net medie i Sønderborg Kommune og dermed et medie med stor, redaktionel gennemslagskraft. SønderborgNYT udkommer dels på en webplatform og en mobilplatform og naturligvis finder du også SønderborgNYT på Twitter og Facebook – og her følger flere end 15.000 sønderborgensere med.

Sønderborgs lokale virksomheder har også fået øjnene op for SønderborgNYT som annoncemedie og antallet af virksomheder der benytter SønderborgNYT i sin markedsføring er støt stigende. SønderborgNYT tilbyder meget andet end traditionelle bannerannoncer. SønderborgNYT arbejder også med de nyeste muligheder inden for online markedsføring, herunder content- og native marketing samt mulighed for eksponering på SønderborgNYTs Facebookside. Kontakt os – det er nemlig ikke så dyrt at annoncere på SønderborgNYT som du måske tror.

SønderborgNYT er uafhængig af økonomiske og politiske interesser.

KONTAKT REDAKTIONEN
SønderborgNYT er til for dig og du er altid velkommen til at kontakte redaktionen med ris, ros, tips og forslag til historier ligesom vi også modtager læserbreve og mærkedage meddelelser.

Kontakt SønderborgNYT’s redaktion på telefon 52 99 85 33 og få en snak med Ole eller skriv en mail til på chef@sonderborgnyt.dk.

KONTAKT SALGSAFDELINGEN
Ved at benytte SønderborgNYT i din markedsføring kan du komme i tæt dialog med borgene i Sønderborg og du skal ikke konkurrere om opmærksomheden med de store nationale og regionale annoncører.SønderborgNYTs annonceplads er for de lokale virksomheder i Sønderborg og omegn.

Kontakt SønderborgNYT’s salgsafdeling på telefon 31 10 78 87 og få en snak med Michael eller skriv en mail til michael@sonderborgnyt.dk.

Læs mere om SønderborgNYT på disse sider: