OM SØNDERBORGNYT

SØNDERBORGNYT – SØNDERBORGS HELT LOKALE NYHEDS NET MEDIE

Velkommen til SønderborgNYT.

Siden 2012 har SønderborgNYT leveret nærværende aktualitetsindhold om og til borgerne i Sønderborg Kommune og hver dag følger omkring 49.000 læsere med, når SønderborgNYT fortæller om stort og småt fra Sønderborg-området på web, mobil, Facebook, YouTube og Twitter i tekst, billeder og på direkte TV.

Fra 2019 til 2020 (år-til-dato) er antallet af daglige læserkontakter steget med omkring 66 procent.

 

 

Som forretningsdrivende i Sønderborg kan du komme i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg gennem annoncering på SønderborgNYT, hvor vi tilbyder målrettet annoncering via smartphones/mobil og/eller desktop/tablet og dermed mulighed for at ramme dine kunder enten når de sidder der hjemme eller er på farten og læser SønderborgNYT – dette i en samspil med vores Facebookside, der følges af flere end 25.000 personer.

SønderborgNYT tilbyder en række standard bannerannonce løsninger, men vi tilbyder også særlige placeringer som skaber ekstra synlighed over for læserne ligesom vi også tilbyde advertorial content samt understøtter content marketing strategier på vores sociale mediaplatforme, herunder vores meget populære Facebook side og så laver vi TV/webfilm samt LIVE-TV events, der øger synligheden betragtelig.

På Facebook tilbyder SønderborgNYT flere attraktive og effektfulde kommercielle produkter, så SønderborgNYTs Facebook brugere nemt og hurtigt kan finde frem til annoncørens web- eller Facebookside.

SønderborgNYT er uafhængig af økonomiske og politiske interesser og er tilmeldt pressenævnet og datastyrelsen.

KONTAKT REDAKTIONEN
SønderborgNYT er til for dig og du er altid velkommen til at kontakte redaktionen med ris, ros, tips og forslag til historier ligesom vi også modtager læserbreve og mærkedage meddelelser.

Kontakt SønderborgNYT’s redaktion på telefon 52 99 85 33 og få en snak med Ole eller skriv en mail til os på redaktion@sonderborgnyt.dk.

KONTAKT SALGSAFDELINGEN
Ved at benytte SønderborgNYT i din markedsføring kan du komme i tæt dialog med borgene i Sønderborg og du skal ikke konkurrere om opmærksomheden med de store nationale og regionale annoncører. SønderborgNYTs annonceplads er for de lokale virksomheder i Sønderborg og omegn.

Kontakt SønderborgNYT’s salgsafdeling på telefon 31 10 78 87 og få en snak med Michael eller skriv en mail til michael@sonderborgnyt.dk.

Læs mere om SønderborgNYT på disse sider: