[adrotate group="161"]

MEDIE- OG ANNONCEINFORMATION

VELKOMMEN PÅ SØNDERBORGNYT – SØNDERBORGS MEST LÆSTE NYHEDS NET MEDIES

Siden 2012 har SønderborgNYT leveret nærværende aktualitetsindhold om og til borgerne i Sønderborg Kommune og i dag følger flere end 165.000 læsere (sessioner) med hver måned om stort og småt i Sønderborg på web, mobil og Facebook i tekst, billeder og TV.

Som forretningsdrivende i Sønderborg kan du komme i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg gennem annoncering på SønderborgNYT, hvor vi tilbyder målrettet annoncering via smartphones/mobil og/eller desktop/tablet og dermed mulighed for at ramme dine kunder enten når de sidder der hjemme eller er på farten og læser SønderborgNYT.

SønderborgNYT tilbyder en række standard bannerannonce løsninger, men vi tilbyder også særlige placeringer som skaber ekstra synlighed over for læserne ligesom vi også tilbyde advertorial content samt understøtter content marketing strategier på vores sociale mediaplatforme, herunder vores meget populære Facebook side med flere end 15.000 følgere – og så laver vi TV/webfilm, der øger synligheden betragtelig.

Med flere end 15.000 følgere på Facebook er SønderborgNYT den mest ’likede’ lokalmedie Facebook side i Sønderborg.

 

På Facebook tilbyder SønderborgNYT flere attraktive og effektfulde kommercielle produkter, så SønderborgNYTs Facebook brugere nemt og hurtigt kan finde frem til annoncørens web- eller Facebookside.

Vores salgsmateriale er omfattende, men vi kommer gerne til et uforpligtigende møde og gennemgår de mange muligheder for annoncering og du der derfor altid velkommen til at kontakte SønderborgNYT og høre mere ligesom vi gerne udarbejder et konkret kampagneoplæg, der er afstemt efter dine ønsker til effekt og budget.

Kontakt SønderborgNYT på telefon 31 10 78 87 og få en snak om mulighederne med Michael Kjær.

Nedenfor kan du læse en række svar på spørgsmål som vores nye og potentielle annoncører stiller os når de overvejer at bruge SønderborgNYT i deres lokale markedsføring.

Hvad koster det at annoncere på SønderborgNYT?

Vores udgangspunkt er, at effekten skal stå mål med budskabet og budgettet. SønderborgNYT sammensætter altid et kampagneforslag som tager højde for formålet med investeringen i markedsføringen på SønderborgNYT.

Priserne er afhængige af, hvor på SønderborgNYT annoncerne skal placeres og hvor mange læsere der ønskes kontakt med samt om vi skal bruge Facebook, profilartikler og mobil som kampagneelementer.

Som tommelfingerregel er der fire priskategorier:

Kr. 1.500-2.000 pr. uge: Kampagner afvikles på alle vores kommercielle platforme, som udover bannerannoncer også tæller mobil, Facebook, profilartikler og konkurrencer. Her opnås en stor synlighed.
Kr. 1.000-1.500 pr. uge: Kampagner afvikles primært med bannerannoncer på desktop, tablet og mobil med de bedste placering tilsat profilartikler.
Kr. 500-1.000 pr. uge: Kampagne afvikles udelukkende med bannerannoncer med et miks af forskellige placeringer primært på desktop og tablet.
Kr. 250-500 pr. uge: Kampagne afvikles typisk på placeringer med et lavere antal visninger og bruges typisk til længerevarende branding-kampagner.

Udkommer SønderborgNYT som avis?
Nej, vi udkommer ikke som avis, men udelukkende på internettet samt mobil.

Hvad med annoncemateriale?
SønderborgNYT er gode til at skrive historier – og ikke så gode til at producere annoncemateriale. Vi kan producere annoncemateriale ligesom vi kan tilrettet eksisterende annoncemateriale, men foretrækker at annoncemateriale produceres ’ude i byen’.

Kan læserne klikke på annoncebannerne?
Ja, der kan klikkes på alle annoncebannerne og du bestemmer selv, hvad læseren skal klikke sig videre til.

Skal jeg dele annoncepladsen med andre annoncører?
Nej, køber du en annonceplacering på SønderborgNYT er placeringen din og du skal ikke dele den med andre. Dermed kan du frit disponere over annoncepladsen og din bannerannonce er altid synlig i hele din kampagneperiode ligesom du kan skifte annoncemateriale hele tiden.

Hvem bruger SønderborgNYT i deres markedsføring?
SønderborgNYT har mange annoncører og har blandt andet modtaget annonceindrykninger fra Fri BikeShop, Sønderborghus, Vinspecialisten Sønderborg, Benniksgaard Butik, Huset Blom, Alsie Express, Erhvervsakademi SydVest, Visit Sønderborg, Alssund Forsikring, Broager Sparekasse, Ringriderfesten i Sønderborg, Sønderjyllands Symfoniorkester, DET GAMLE RÅDHUS, Sønderborg Kommune, ProjectZero, Comwell Hotel, Heidis Bier Bar, Sønderborg Iværksætter Service og en lang række politiske partier.

Hvornår skal jeg bestille min kampagne?
Da SønderborgNYT er et populært annoncemedie har vi indimellem udsolgt, så kontakt os i god tid. Vi sender naturligvis ikke regningen før kampagnen er kommet i gang.

Nedenfor finder du links til vores materiale dækkende SønderborgNYTs kommercielle muligheder:

Se og download SønderborgNYTs handelsbetingelser – klik hér

Læs mere om SønderborgNYT på disse sider:

– Om SønderborgNYT: klik hér
– Kontakt redaktion og salg: klik hér
– Nyt om SønderborgNYT: klik hér
– Sociale medie kanaler: klik hér
– Formalia: klik hér
– Ophavsret: klik hér
– Cookie-, data-, debat- og privatlivspolitik: klik hér