OPHAVSRET

Ophavsretten til redaktionelt materiale på SønderborgNYT tilhører selskabet SønderborgNYT ApS, Rådhustorvet 11, 6400 Sønderborg.

Det er tilladt at citere fra SønderborgNYT, når det sker indenfor rammerne for god citatskik.

Artikler, fotografier, grafik og andet materiale udgiver på SønderborgNYT’s digitale platforme stilles til rådighed for visning og læsning, og du må gerne udskrive enkelte kopier til dit eget private brug.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til dit eget, personlige brug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens §12.

Ovenstående gælder kun enkeltpersoner. Virksomheder, foreninger og klubber må ikke bruge artikler og billeder udgivet af SønderborgNYT til at promovere sig selv uden skriftlig aftale med SønderborgNYT.

Du må gerne linke til SønderborgNYT’s forside eller til en specifik artikel, som du omtaler på eksempelvis din egen hjemmeside, blog eller i en e-mail, men det skal ske med tydelig kildeangivelse.

Omtaler du en artikel udgivet af SønderborgNYT på din hjemmeside, blog eller i en e-mail, ser vi det som god citatskik, at du linker til artiklen og henviser til www.sønderborgnyt.dk.

Der må ikke linkes på en måde, så indhold udgivet af SønderborgNYT kommer til at se ud, som om det er en del af en anden hjemmeside, såkaldt ’framing’, medmindre du har indgået en skriftlig aftale med SønderborgNYT. Overtrædelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

SønderborgNYT er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af hjemmesider, som SønderborgNYT linker eller henviser til, dette gælder også annoncelink.

Læs mere om SønderborgNYT på disse sider: