Patent tvinger Alsie Express ud i farveskift

1. april 2017 Erhverv

SØNDERBORGNYTs APRILSNAR 2017

Alsie Express, det lokale luftfartselskab, der dagligt flyver mellem Sønderborg og København, er kendt for de matsorte fly. Det er faldet det amerikanske flyvevåben for brystet, som har patentansøgt den sorte farve til fly og har fået medhold.

”Vi har måttet tage anmodningen om at skifte farve til efterretning. Når det kommer til det amerikanske militær er vi kun en lille spiller. Derfor har vi modvilligt valgt at bøje os og må nu male vores fly om”, udtaler adm. direktør Lone Marie Koch fra Alsie Express til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den sorte farve har gennem årene været en væsentlig del af Alsie Express genkendelighed, og det har derfor været vigtigt at vælge den rigtige nye farve til flyene. Der er lagt vægt på en farve, som kan understøtte Sønderborgs stærke profil som et rekreativt stykke Danmark med masser af smuk natur.

Valget er derfor faldet på farven grøn, som man også kender fra Sønderborg Kommunes logo. Med farveskiftet håber man at kunne lokke endnu flere Københavnere til det grønne Sønderjylland, samtidig med at det er et stærkt signal ud over landets grænser, når Alsie Express sender gæster på swip-ture til eksempelvis Berlin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs berigtigelsen hér

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...