Politiet om påsatte brande i Sønderborg – hold øjne og ører åbne

7. juli 2016 112

En eller flere brandstiftere har de seneste dage været på spil i Sønderborg og påsat ikke mindre end otte brande og i nat blev der påsat tre brande, hvor den ene udviklede kraftig røg, så beboerne måtte evakueres.

Det er lokalpolitiet i Sønderborg der står for efterforskningen af de påsatte brande og her torsdag morgen er de ikke kommet tættere på gerningsmænd eller motiv:

” Vi efterforsker de påsatte brande, men på nuværende tidspunkt ved vi ikke hvorfor nogen går og sætter ild til containere, affaldsskure og i nat fire carporte”, fortæller politikommissær Svend Erik Lassen fra Lokalpolitiet i Sønderborg til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Indtil nu er der heldigvis ikke blevet påsat brande i beboelsesejendomme og ingen personer er kommet til skade. Vi opfordre dog alle til at være agtpågivende og kontakte os på 1-1-4, hvis der observeres mistænkelige forhold ligesom vi meget gerne vil høre fra folk, der har hørt noget om nogen i relation til de påsatte brande”, fortæller Svend Erik Lassen til SønderborgNYT.

I morgen fredag starter Ringriderfesten i Sønderborg og tusindvis af mennesker fester i fire dage og lokalpolitiet i Sønderborg er klar til både Ringriderfesten og eventuelt flere påsatte brande:

Artiklen fortsætter under annoncen

” Som regel afvikles Ringriderfesten i Sønderborg i god ro og orden, så vi er klar til såvel Ringriderfest og de øvrige politimæssige opgaver”, slutter politikommissær Svend Erik Lassen til SønderborgNYT.

Politiet hører meget gerne fra personer der ved noget eller observere mistænkelige forhold. Politiet kan kontaktes på 1-1-4.

Læs også: Tre nye påsatte brande i nat i Sønderborg – beboere evakueret

Læs også: Politiet: Vi intensiverer patruljeringen i Sønderborg
Læs også: To nye brande – den fjerde nat i træk med brande i Sønderborg

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...