Seniorforvaltningen: Der er altid åbne køkkener på Tandsbjerg

18. maj 2015 Erhverv

Tidligere mandag skrev SønderborgNyt om Tandsbjerg Plejecenter, hvor ældre ikke har adgang til mad og specielle drikke i aften- og nattetimerne medmindre dagholdet har sat tingene frem i de mindre køkkener.

“Af specielle årsager er grovkøkkenet på Tandsbjerg Plejecenter låst af i aften- og nattetimerne, men der bliver sat mad og drikke ud i de fire mindre køkkener, så ingen kommer til at mangle noget”, siger den ansvarlige for kommunens plejecentre, Lene Corydon, til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bente Larsen harv sendt en redegørelse om weekenden på Tandsbjerg til Seniorudvalget - og Lene Corydon har løst problemerne.

Direktør Bente Larsen harv sendt en redegørelse om weekenden på Tandsbjerg til Seniorudvalget – og Lene Corydon har løst problemerne.

“Hvis ikke der er de ting, som en beboer har brug for i det ene køkken, så kan man hente det i et af de tre andre”, siger hun.

Men det havde ingen af de ansatte gjort, da Leif Thomassen besøgte sin mor på plejecentret i weekenden. Hans mor spiser ikke og derfor er det vigtigt, hun får nærende drikke. I weekenden bestod hende menu af vand.

“Vi er meget optagede af at der netop proteindrikke og andet, så småtspisende får næring”, siger Lene Corydon og tilføjer, at man selvfølgelig ikke sulter de ældre ihjel.

“Jeg er ked af weekendens oplevelse og uden at udtale mig helt konkret, så kan jeg sige, at der er taget hånd om tingene”, siger Lene Corydon.

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk