Socialpolitikken – Sammen om det gode liv – er på vej til byrådet

18. marts Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Socialforvaltningen har sat en ny socialpolitik sammen og den har fået overskriften:

“Sammen om det gode liv” og skal dække psykiatri- handicap- og udsatteområdet. Den politik er vej til Økonomiudvalget, hvorfra den kan komme en tur ind i Byrådssalen og blive godkendt eller opgivet.

Socialpolitikken er sat sammen i en proces med input fra ca. 70 deltagere, der alle deltog i to workshops.

Deltagerne repræsenterede borgere fra forskellige foreninger, handicaprådet, socialudvalget og medarbejdere fra området.

Derudover har der været nedsat en arbejdsgruppe med repræsentanter fra såvel handicaprådet som medarbejderne. Arbejdsgruppen har bidraget til sammenskrivningen af alle de gode input der er fremkommet på de to workshopdage.

Socialpolitikken har været i offentlig høring, og den har været sendt direkte til alle deltagere i den proces, der har været i forhold til udarbejdelsen af socialpolitikken. De indkomne høringssvar er blevet drøftet i en arbejdsgruppe med repræsentation fra handicaprådet og udsatterådet.

Ud fra høringssvarene er såvel socialpolitikken som udviklingsstrategien gennemskrevet.

Udsatterådet og Danske Handicaporganisationer i Sønderborg har kritiseret den nye politik i et lokalt medie, men har haft mulighed for at deltage i processen med at sætte den sammen og de har også lavet høringssvar.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...