Sønderborg byråd takker afgående topchef for samarbejdet

22. marts 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Sønderborg byråd ønsker Niels B. Christiansen al mulig held og lykke fremover og anerkender samtidig de flotte resultater han har skabt i sin tid på Danfoss.

“At stå i spidsen for et så stærkt brand som Danfoss kræver en stærk og innovativ leder. Det har Niels B. Christiansen i sin tid som CEO vist, at han er, gennem de flotte resultater, der er blevet skabt. På vegne af byrådet i Sønderborg Kommune vil jeg takke for et godt samarbejde og ønske held og lykke fremover”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danfoss meddeler onsdag, at man allerede har Niels B. Christiansens efterfølger på plads. Det bliver den nuværende driftschef, Kim Fausing, som de seneste ni år har været en del af koncernledelsen, der overtager chefstolen, og Sønderborgs borgmester ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med den nye CEO.

“Danfoss har endnu engang demonstreret rettidig omhu ved allerede at have en ny stærk profil klar til at tage over. Jeg vil gerne sige tillykke til Kim Fausing og ønske held og lykke med de nye, spændende udfordringer. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, som Sønderborg Kommune igennem mange, mange år har haft med Danfoss”, siger Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også: Her er Danfoss nye koncernchef – Kim Fausing

Læs også: Kim Fausing er ny koncernchef hos Danfoss

Læs også: Koncernchef Niels B. Christiansen forlader Danfoss

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 112, Nordborg

Politiet målte bilisternes fart ved Svenstrup Skole

12. august 2022 112

Fredag har politiets ATK-vogn målt bilernes fart ved Svenstrup Friskole. Langt de fleste bilister tog den med ro denne fredag, kun seks mindre sager ud af flere end 1500 passerede køretøjer, skriver politiet på Twitter. Hurtigste bilist kørte 81 km/t i en 60 zone. ”Det er vigtigt, at skolevejene er sikre, så vi gennemfører også […]

Læs mere...