Voldsom biljagt omkring Dybbøl Banke i nat fik brat afslutning

14. marts 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

En voldsom biljagt udspillede sig  natten til tirsdag i Sønderborg i og omkring Dybbøl. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi via Twitter.

Kort efter midnat ville politiet gerne snakke med en bilist på Dybbøløstenvej, som de mistænkte for at være påvirket.  Men bilisten ønskede ikke frivilligt at stoppe og stikker af fra politiet via Dybbøl Banke.

Men kort efter fik biljagten en brat afslutning, fordi politiet valgte at stille en patruljevogn på tværs af Flensborg Landevej, som bilisten herefter kørte ind i. Det oplyser TV 2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Syd- og Sønderjyllands Politi anholdt herefter manden. Hverken flugtbilisten eller den påkørte patruljevogn var i stand til at køre fra stedet efter påkørslen, men der skete ikke nogen personskade.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 112, Nordborg

Politiet målte bilisternes fart ved Svenstrup Skole

12. august 2022 112

Fredag har politiets ATK-vogn målt bilernes fart ved Svenstrup Friskole. Langt de fleste bilister tog den med ro denne fredag, kun seks mindre sager ud af flere end 1500 passerede køretøjer, skriver politiet på Twitter. Hurtigste bilist kørte 81 km/t i en 60 zone. ”Det er vigtigt, at skolevejene er sikre, så vi gennemfører også […]

Læs mere...