Hele 3000 til premieren på den forrygende Alsrevyen

9. marts 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

Det er et alternativt faktum at hele 3000 mennesker sad på rad og række i Kultursalen torsdag aften og oplevede premieren på Alsrevyen.

Og det var selveste Præsident Trump, der havde tallet fra sin presserådgiver og han selv havde også et glimrende overblik fra scenen, hvor han havde taget Hillary Clinton med sig. Hun skønnede der sad omkring 300, men må have set forkert.

Om dette års revy kan der bestemt skrives, at den kommer hele vejen rundt. Numrene er skarpe, vedkommende og de flyder afsted i et flot tempo.

Artiklen fortsætter under annoncen

For mange fremmede

“Det er bekymrende med alle de fremmede, der kommer og så går de i flokke og har knive og uniformer”, blev der sagt i et nummer, der handler om Spejderlejren.

“Den skal være ude på Kær, hvor Danfoss har betalt en kæmpe koncertplads, så det er vist slut med liv i slotsparken i Augustenborg”, sang de fra scenen.

Det skyldes selvfølgelig, at dem i byrådet ene og alene tænker på Sønderborg. Faktisk så meget, at der er en løsrivelsesproces i gang i Brandsbøl.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi laver en Brexit, får genåbnet Brugsen og smugkroen”, sagde initiativtageren til Brexit-planen og det med smugkroen sikrede, at beboerne i alle fire gader bakker op.

Erik Lauritzen interviewes om sin ny særdeles billige digitale hjemmepleje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Al magt bliver lagt i sognerådet.

Borgmesterkandidater i skudlinien

Borgmesterkandidat Peter Hansen fra Venstre og hans socialdemokratiske modstander kom også i skudlinien. I anden del af revyen handlede det om Erik Lauritzens ældrebudget, hvor han sparer millioner på de ældre.

“Vi guider de ældre digitalt gennem deres hverdage via smartphone. Ældremaden køber de i bistroen i Bilka og bad tager de i Humlehøjhallen”, siger borgmesteren fra scenen. Et gode mere er, at der er masser af motion, når de farer rundt med rollatoren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Hjemmeplejen er sparet væk. Der skal ikke gøres rent, når de ældre jo næsten ikke er hjemme”.

Rådhustorvet kan blive Peterspladsen

I en parodi på Peter Hansen blev der sunget, at han snupper den stol, som Erik Lauritzen har. Peter Hansen vil nemlig gerne have magt, så han kan blive en lige så stor mand som sin far.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der bliver sunget, at Peter Hansen har det hele fra sin far – og lige nu står han bare og mangler vores kryds.

Asserballe, økologien, Noma, regeringen og meget andet blev tager under behandling – og det kan du se, hvis du sikrer dig en billet til søndagens forestilling.

 

Det siger politikerne

Helge Larsen fra byrådet har fulgt Alsrevyen i rigtigt mange år og han er begejstret.

“Jeg er virkeligt imponeret over det høje niveau og det gælder både optræden og teksterne”, siger Helge Larsen til SønderborgNYT.

“Alt er godt gjort og det gælder bestemt også musikken, lyssætningen og lyden”, siger partifællen Svend Erik Petersen.

Borgmesteren er også imponeret og i pausen, inden han selv blev en del af revyen, sagde han:

“De gør det jo halvprofessionelt og flot. Og jeg synes Peter Hansen skal overveje at hyre ham, der lavede Peter Hansen-parodien til valgkampen”, siger Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

Peter Hansen så også “sig selv” på scenen.

“Den var go’ og jeg havde slet ikke set den komme”, siger han.

Skynd dig at købe en af de sidste billetter HER

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

 

Skrevet af: Ole [email protected]
11. december 2023 Sønderborg, Frivillige

662 lokale familier får hjælp til julen

11. december 2023 Sønderborg

I år er der hele 662 familier, som får julehjælp og det er en stigning på omkring 20 procent, siger Yvonne Lech, der er bestyrelsesformand for Røde Kors i Sønderborg. “Røde Kors er ikke alene om at dele julehjælp ud – de lokale foreninger, Karrusellen i Nordborg, Kirkens Korshær, Frelsens Hær og alle de lokale […]

Læs mere...