1210 var til Frivilligfest i Nordborg

25. september 2015 Nordborg
IMG_1193

Her spilles der “Velkomstjazz”

Fredag fejrede Sønderborg de mange frivillige, som bruger masser af energi og tid på at gøre livet bedre for andre – og traditionen tro blev der delt Frivilligpriser ud til nogle af de foreninger eller personer, der har gjort en bemærkelsesværdig indsats.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er dejligt at være her og fejre jer i dag”, siger borgmester Erik Lauritzen i sin velkomst. Sammen med partifællerne Preben Storm, Charlotte Engelbrecht, Jesper Smarling, Tommy Prokopek, Niels Ole Bennedsen og Helge Larsen holdt han liv i traditionen med, at det er byrødderne, der servicerer de mange frivillige på deres festdag.

Fra Venstre deltog Inger Plauborg, Petter Astrup og Tage Petersen. Slesvigs Parti var repræsenteret af Dieter Jessen og Stephan Kleinschmidt og fra DF deltog Jan Rytkjær Callesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politikerne fik rigtig god hjælp af ret mange fra de forskellige forvaltninger i kommunen samt Benny Engelbrecht.

Priserne

IMG_1309

Elvis Presley gjorde det glimrende, men måske blev det til for få sange og lidt for meget engelsk tale.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er kommet hele 38 indstillinger til, hvem der fortjener Frivilligprisen”, siger Sundhedsudvalgets formand Helge Larsen. Han fortæller videre, at det er herligt med så mange indstillinger.

“Og vi giver en pris til Lydavisen, der er en avis, som indtales på cd, så den kan sendes ud til blinde, som jo ikke selv kan læse nyheder”, siger Helge Larsen. Efter den pris var overrakt var der endnu tre personer, der skulle hædres.

“Vi har bestemt, at Marie Gormsen skal have en pris for sit store arbejde for ældre i Sundeved”, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så er det en fornøjelse også at kunne give en pris til Ove og Bente Mikkelsen, som gør en kæmpe indsats på Mølleparken Plejecenter”, siger Helge Larsen.

Lene Siel sang flere af sine kendte sange.

Lene Siel sang flere af sine kendte sange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Masser af musik

De mange festdeltagere blev flot modtaget med jazzmusik og “halorkestret” var harmonikaspillerne fra Sønderborg. Og for at give festen et par stjernedrys, så kom Lene Siel og sang – og det samme gjorde selveste Elvis.

galleri

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...