13 foreninger fik penge fra kommunen

3. september 2018 Sønderborg

To gange om året uddeler Sønderborg Kommune penge til frivilligt socialt og sundhedsfremmende arbejde.

I anden og sidste runde i 2018 har Sundhedsudvalget nu uddelt 168.000 kr.

Der var indsendt 22 ansøgninger, og der er fordelt 168.000 kr. til 13 ansøgere.

”Det er meget livsbekræftende at se de mange gode formål, som der er søgt om tilskud til. Det føles rigtig godt i maven, at vi har mulighed for at give tilskud til flere af dem”, siger Helge Larsen, formand for Sundhedsudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fik lidt guldregn

Mænds Mødesteder i Sønderborg har fået 50.000 kr., der både er et driftstilskud og tilskud til Rigtige Mænd – dysten. Mødrehjælpen i Sønderborg har fået et tilskud på 20.000 kr. til Måltidet, der er et tilbud til sårbare familier. Værestedets Venner, der er er socialt fællesskab for fire socialpsykiatriske væresteder, har fået et tilskud på 25.000 kr. Psoriasisforeningen har fået 12.000 kr. til en udflugt for foreningens medlemmer. Mølleparkens Frivillige har fået 15.000 kr. til en oplevelseshave for beboerne på Mølleparkens Plejecenter, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Herudover er der uddelt tilskud på mellem 1.300 kr. og 9.000 kr. til Natteravnene Sønderborg/Als, OK-Klubben Sønderborg, Osteoporoseforeningen Sønderjylland, Nyreforeningen Sønderjylland, Dansk Flygtningehjælps Ungdom Sønderborg, Egen Senior, Notmark – Asserballe Pensionistforening og Dalsmark Plejehjems Vennekreds.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk