130 svedende gæster om dagen

14. februar 2014 Frivillige

Gråsten Fitness bliver hver dag besøgt af omkring 130 mennesker, der sveder lystigt for sundheden ved de mange maskiner.

Anette Klemmensker fra Gråsten Fitness.

Annette Klemmensker fra Gråsten Fitness.

Artiklen fortsætter under annoncen

– De er i alderen 13 til 90 år og nogle af dem vil bare styrke kroppen og så få bedre kondition, siger Annette Klemmensen, som er så heldig, at hun kan stå IMG_0353bag skranken og kigge på, at alle de andre knokler.

Gråsten Fitness er med i sundhedsordningen, hvor kommunalt ansatte får refunderet en del af kontingentet, så der på den måde kan gøres noget for medarbejderstabens sundhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så kommer der mennesker, der er i genoptræning efter skader eller sygdom, siger Annette Klemmensker til Sønderborg Nyt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2022 Politik, Sønderborg

Byrådsmedlem Jesper Smaling vil ha’ orlov fra Byrådet

28. september 2022 Politik

Byrådsmedlem Jesper Smaling fra Socialdemokratiet beder om grønt lys til at holde forældreorlov i perioden fra 7. november og året ud. Forældreorlov er en gyldig hindring for varetagelsen af hvervet som byråds- og udvalgsmedlem. Jesper Kock vil i den mellemliggende periode blive indkaldt som stedfortræder. Det er Byrådet, som byrådsmødet onsdag eftermiddag skal sige god […]

Læs mere...