15 frivillige er klar til at samle plastik ved Flædbæk Strand

15. november 2021 Nordborg

15 frivillige fra Folkebevægelsen mod affald i naturen samler på søndag affald langs stranden ved Flædbæk i Nørreskoven. Det er især plastaffald, der søges efter; men vi tager naturligvis også andet affald med, oplyser Jan Prokopek Jensen fra Folkebevægelsen.

“Vi mødes ved Flædbæk kl. 10.30 og ca 12.30 slutter vi med lidt at drikke og spise. Vi samler nok ikke 180 kg, som vi gjorde ved den 1. strandrensning i oktober. Da havde vi jo dykkere med fra Poseidon, hvilket var en stor aha-oplevelse, for der ligger desværre meget på havbunden”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er plads til 4-5 frivillige mere, så hvis du har tid og lyst er du velkommen til at melde dig.

“Folkebevægelsen deltager i et projekt, som er finansieret af Miljøstyrelsen og det har til formål at fjerne plastaffald langs kysterne i Danmark”, siger Jan Prokopek Jensen, som kan kontaktes på tlf 2790 0201, hvis du har lyst til at deltage.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...