150-års dagen for Slaget ved Dybbøl på Wide World Web

21. april 2013 Uncategorized

Når 150 året for Slaget ved Dybbøl skal markeres, så bliver det med et væld af aktiviteter. Og for at man kan få et samlet overblik, er der lavet en hjemmeside, der ene og alene har fokus på begivenheden – og den er allerede brugbar.

Siden hedder: www.dybboel2014.dk og der er listet foreløbig 25 arrangementer op.

Hjemmesiden er en del af Projekt Dybbøl, som er støttet med 3,4 millioner kroner fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, og minister i Slesvig-Holsten, Anke Spoorendonk, roser projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Dybbøl 2014 er et vigtigt projekt, ikke kun for mig som medlem af det danske mindretal og Europaminister, men for hele Slesvig-Holstens delstatsregering. Den fælles markering af 150-året for Slaget på Dybbøl spiller en stor rolle for det dansk-tyske forhold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...