150-års dagen for Slaget ved Dybbøl på Wide World Web

21. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Når 150 året for Slaget ved Dybbøl skal markeres, så bliver det med et væld af aktiviteter. Og for at man kan få et samlet overblik, er der lavet en hjemmeside, der ene og alene har fokus på begivenheden – og den er allerede brugbar.

Siden hedder: www.dybboel2014.dk og der er listet foreløbig 25 arrangementer op.

Hjemmesiden er en del af Projekt Dybbøl, som er støttet med 3,4 millioner kroner fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, og minister i Slesvig-Holsten, Anke Spoorendonk, roser projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Dybbøl 2014 er et vigtigt projekt, ikke kun for mig som medlem af det danske mindretal og Europaminister, men for hele Slesvig-Holstens delstatsregering. Den fælles markering af 150-året for Slaget på Dybbøl spiller en stor rolle for det dansk-tyske forhold.

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...