150-års dagen for Slaget ved Dybbøl på Wide World Web

21. april 2013 Uncategorized

Når 150 året for Slaget ved Dybbøl skal markeres, så bliver det med et væld af aktiviteter. Og for at man kan få et samlet overblik, er der lavet en hjemmeside, der ene og alene har fokus på begivenheden – og den er allerede brugbar.

Siden hedder: www.dybboel2014.dk og der er listet foreløbig 25 arrangementer op.

Hjemmesiden er en del af Projekt Dybbøl, som er støttet med 3,4 millioner kroner fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, og minister i Slesvig-Holsten, Anke Spoorendonk, roser projektet.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Dybbøl 2014 er et vigtigt projekt, ikke kun for mig som medlem af det danske mindretal og Europaminister, men for hele Slesvig-Holstens delstatsregering. Den fælles markering af 150-året for Slaget på Dybbøl spiller en stor rolle for det dansk-tyske forhold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...