164 spejdere satte hinanden stævne i Sønderborg

5. september 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Omkring 40.000 spejdere kommer til Sønderborg om knap et år og det kræver planlægning og i denne weekend dannede Humlehøjskolen rammen for 164 spejdere fra hele landet, hvor spejderne lagde nogle af planerne for lejren.

Foto: Kim Toft Jørgensen

Foto: Kim Toft Jørgensen

”Når planlæggerne til dagligt arbejder i fritiden, på tværs af korps og på tværs af landet er det godt at møde hinanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kan mærke, hvordan det giver energi i hele lejrorganisationen”, siger Richard “Rikki” Engelholm, der er en af lejren to frivillige chefer i en pressemeddelelse.

Lørdag eftermiddag præsenterede de enkelte hovedudvalg sig for hinanden ved en messe i hallen, og om aftenen fik deltagerne en underholdende indføring i Sønderborg-områdets sjæl og historie ved Axel Johnsen, inspektør ved museet på Sønderborg Slot.

Efter lørdagens program blev der hygget i et par timer til tonerne fra de lokale musikere Brian og John O’Driscoll fra Downtown Dynt.

Det er i juli næste år, at Spejdernes Lejr 2017 kommer til Sønderborg.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
20. april 2021 Nordborg, Samfund

Miljøministeren og SF-politikere besøgte Himmark Strand

20. april 2021 Nordborg

Miljøminister Lea Vermelin var sammen med SFerne, Signe Munk og Karina Lorentzen Dehnhardt, mandag på besøg på Himmark Strand for at blive orienteret om Region Syddanmarks indsats mod generationsforureninger, skriver regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen til SønderborgNYT. På Himmark Strand er vi klar til at gå i gang med oprydningen. Hvis alt går vel, kan vi […]

Læs mere...