18-årig bilist landede i et busskur – ville stikke fra politiet

29. april 2017 112

Kort efter kl. 02 natten til lørdag accelererede en person i Bjergade i Sønderborg netop da den havde passeret en patruljebil. Det fik betjentene til at køre efter bilen, som de fandt et par gader væk, hvor den var kørt ind i et busskur.

“To personer løb fra stedet, og det lykkedes at fange føreren af bilen, som er en 18-årig mand fra Sønderborg. Han blev sigtet for spirituskørsel, ligesom han blev sigtet for overtrædelse af knivloven, fordi betjentene fandt en ulovlig kniv på ham”, siger vagtchef Poul Erik Lindhardt fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet fandt også flere poser med hash på manden, og der blev fundet yderligere poser i bilen. Derfor blev han også sigtet for hashhandel.

Hertil kommer en sigtelse for at stikke af fra politiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...