18. april samler cirka 1000 frivillige affald ind flere steder i kommunen

23. marts 2021 Nordborg

I Folkebevægelsen mod Affald i Naturen, kobler de sig igen i år på den landsdækkende affaldsindsamling, som Danmarks Naturfredningsforening arrangerer.

”Frivillige medlemmer samler affald ind flere steder steder i kommunen. Den største indsamling finder sted langs hovedvejen fra Bro i Syd til Holm i Nord på Als, siger formand Svend Erik Petersen i en pressemeddelelse.

I tidsrummet 10 – 12 søndag, den 18. april vil man kunne møde frivillige – børn og voksne – på denne rute og de er udstyret med tænger og gule refleksvest, mens de samler meget af det affald, ’uheldige bilister’ med flere har ’tabt’ langs vejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indsamlerne mødes kl. ca 12.30 på P-pladsen ved Guderup Aktivitetscenter, hvor der venter en velfortjent, dejlig sønderjysk grillet ringriderpølse og en kold øl/vand sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og SONFOR.

Foreningen samler alt det opsamlede affald på p-pladsen ved Aktivitetscentret i Guderup. Sønderborg Kommunes Vej og Park afdeling kommer og henter alt affaldet, mandag den 19. april.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...