18. april samler cirka 1000 frivillige affald ind flere steder i kommunen

23. marts 2021 Nordborg

I Folkebevægelsen mod Affald i Naturen, kobler de sig igen i år på den landsdækkende affaldsindsamling, som Danmarks Naturfredningsforening arrangerer.

”Frivillige medlemmer samler affald ind flere steder steder i kommunen. Den største indsamling finder sted langs hovedvejen fra Bro i Syd til Holm i Nord på Als, siger formand Svend Erik Petersen i en pressemeddelelse.

I tidsrummet 10 – 12 søndag, den 18. april vil man kunne møde frivillige – børn og voksne – på denne rute og de er udstyret med tænger og gule refleksvest, mens de samler meget af det affald, ’uheldige bilister’ med flere har ’tabt’ langs vejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indsamlerne mødes kl. ca 12.30 på P-pladsen ved Guderup Aktivitetscenter, hvor der venter en velfortjent, dejlig sønderjysk grillet ringriderpølse og en kold øl/vand sponsoreret af Arbejdernes Landsbank og SONFOR.

Foreningen samler alt det opsamlede affald på p-pladsen ved Aktivitetscentret i Guderup. Sønderborg Kommunes Vej og Park afdeling kommer og henter alt affaldet, mandag den 19. april.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. februar 2023 Erhverv, Sønderborg

Henning Kongstad kunne fejre 25-års jubilæum hos Daniit

8. februar 2023 Erhverv

Den 1. februar kunne administrerende direktør Henning Kongstad fejre 25-års jubilæum hos Daniit A/S. I 1998 blev han uddannet elektronikteknikker på EUC Syd og han startede sin karriere, som pc-software-programmør hos Lodam automation A/S og blev senere hen projektleder for foderfabrikker og asfaltværker. Efterfølgende blev han teknisk chef, og i dag er Henning Kongstad administrerende […]

Læs mere...