1864-løbet trak 1500 par kondisko til start

31. maj 2015 Sønderborg Skrevet af: Ole Kæhler

coverSøndag formiddag samlede 1500 mennesker sig ved Alsion, hvor start og mål på det historiske 1864-løb var placeret.

Egentlig er 1864-løbet ikke tænkt som et løb, hvor der skal kigges på uret for at vogte over minutter og sekunder, men mere som en oplevelse, hvor man udfordres af skanserne ved Dybbøl og også får en rolig tur gennem Sønderborg Slot, men alligevel bliver der holdt et vågent øje med tiden.

Men inden de voksne blev sendt afsted på rundtur i det sønderborske, skulle børnene først lige løbe en distance på 1864 meter.

Den hurtigste børneløber, på distancen af 1864 meter blev Nikolai Petersen Miang fra Sønderborg, der med en tid på 7:27 , spurtede ruten rundt.

Blandt de voksne, blev det Ovsii Mksym fra Nordborg, der spurtede 6 km ruten på kun 21:22. På 10 km ruten, blev indehaveren af den hurtigste tid løbet af Esben B. Petersen fra Odense. Han tog turen på 10.1 km på 38:16. Sidst, men ikke mindre imponerende, tog Rene Iversen Hansen fra Sønderborg 21 km turen på 1:20:22.

Se alle resultaterne fra dagens 1864-løb her:  Resultater 1864 løbet

SønderborgNyt havde som sædvanligt også deres fotograf ude for at fange stemningen, klik på knappen for at se billeder.

galleri

16. april 2024 Samfund, Sønderborg

OMBOLD og kommunen vil favne endnu flere udsatte borgere

16. april 2024 Samfund

Gennem et tre-årigt pilotprojekt, støttet af Den A.P Møllerske Støttefond med seks millioner kroner, vil OMBOLD og DIF i samarbejde med Sønderborg Kommune overføre erfaringerne fra fodbolden til floorball, badminton og løb/gang, så flere udsatte mennesker kan blive en del af idrætsfællesskaber. Selvom fodbolden de sidste par år har givet mange socialt udsatte mennesker i […]