24-årig stukket med kniv på Bobs Bierbar

21. november 2016 112

 

 

Lokalpolitiet i Sønderborg har brugt tid foran computeren, hvor de har kigget på weekendens overvågningsbilleder fra Bobs Bierbar, hvor en 24-årig mand fra Tandslet blev stukket i ryggen med en kniv.

“Vi har fået kig på en cirka 25-årig mand, der ikke er etnisk dansk. Han var på Bobs Bier iført hættetrøje, jeans og kondisko”, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Politiet blev kaldt til Bobs Bierbar natten til søndag, hvor den unge mand var udenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Han sagde, han var blevet stukket med en kniv og han har en cirka tre centimeter lang flænge i ryggen”, siger Peter Baum g tilføjer, at flængen ikke var dyb.

Der blev set en gruppe unge mennesker gå fra stedet, da politiet kom.

“Men de har intet med sagen at gøre, kan vi se på overvågningen. Det har derimod den cirka 25-årige unge mand”, siger Peter Baum til SønderborgNYT.

Hvis der er nogen, der ved, hvem den 25-årige er, så il politiet gerne høre om det på 1-1-4.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...