20 ældreboliger bygges ved Amaliehaven

2. maj 2013 Politik

Socialudvalget har torsdag godkendt at udbygge Amaliehaven med 20 ældreboliger. Planen er, at byggeriet af ældreboligerne sker i forlængelse af byggeriet Amaliehaven. Beslutningen om de 20 ældreboliger er en del af en overordnet plan for pleje- og ældreboliger. De nye ældreboliger vil blive bygget i umiddelbar nærhed af Amaliehaven, idet tætheden til plejecentret er vigtig.

Jørgen Jørgensen har sammen med udvalget sagt ja tak til 20 ældreboliger..
Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er vigtigt at bygge tidssvarende boliger til vores ældre medborgere. Behovet er der, og de her boliger bliver meget fine med moderne udstyr, sågar trådløst netværk. Mange i den nye generation af ældre trives lige så hjemmevant på internettet som mange unge, siger Jørgen Jørgensen, formand for Socialudvalget.

De 20 ældreboliger består af 10 2-værelses og 10 3-værelses lejligheder. Ældreboligerne vil blive udstyret med moderne teknologi, herunder trådløst netværk, hæve/sænke toiletter, automatisk åbning af vinduer og meget andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er allerede nu interesse for boligerne, der forventes at være klar til indflytning sommeren 2014.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. august 2022 112, Sønderborg

12 bilister blitzet ved Nybøl Skole

9. august 2022 112

I denne og den kommende uge er politiet på skolestartskampagne og i den forbindelse har ATK mandag målt bilernes hastighed ved Nybøl Skole. I alt 12 bilister havde for travlt, så de får en kedelig hilsen fra os, skriver politiet på Twitter. Mandagens hurtigste bilist kørte 69km/t i en 50zone og den hastighed udløser dagens […]

Læs mere...