20 ældreboliger bygges ved Amaliehaven

2. maj 2013 Politik

Socialudvalget har torsdag godkendt at udbygge Amaliehaven med 20 ældreboliger. Planen er, at byggeriet af ældreboligerne sker i forlængelse af byggeriet Amaliehaven. Beslutningen om de 20 ældreboliger er en del af en overordnet plan for pleje- og ældreboliger. De nye ældreboliger vil blive bygget i umiddelbar nærhed af Amaliehaven, idet tætheden til plejecentret er vigtig.

Jørgen Jørgensen har sammen med udvalget sagt ja tak til 20 ældreboliger..
Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er vigtigt at bygge tidssvarende boliger til vores ældre medborgere. Behovet er der, og de her boliger bliver meget fine med moderne udstyr, sågar trådløst netværk. Mange i den nye generation af ældre trives lige så hjemmevant på internettet som mange unge, siger Jørgen Jørgensen, formand for Socialudvalget.

De 20 ældreboliger består af 10 2-værelses og 10 3-værelses lejligheder. Ældreboligerne vil blive udstyret med moderne teknologi, herunder trådløst netværk, hæve/sænke toiletter, automatisk åbning af vinduer og meget andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er allerede nu interesse for boligerne, der forventes at være klar til indflytning sommeren 2014.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Vand fra branden hos Omnicom forurener Ulkebøldam

29. juli 2021 112

Slukningsarbejdet af branden hos Omnicom på Stødagervej i Sønderborg gør, at en del af vandet fra brandslukningen er endt i Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam er forurenet, og lige nu arbejder miljøfolk og beredskab på at minimere forureningen. Cirka halvdelen af Ulkebøldam er forurenet. Årsagen til forureningen er, at en del af vandet, der er […]

Læs mere...