20 nye statslige arbejdspladser til Augustenborg

17. januar 2018 Augustenborg

Der flyttes 20 nye statslige arbejdspladser til Augustenborg, hvor dele af Statens It skal bo.

Det sagde innovationsminister Sophie Løhde på et pressemøde onsdag middag.

“Det er en god nyhed og det viser, at man samler stærke enheder”, siger viceborgmester Stephan Kleinschmidt til SønderborgNYT.

Han er sikker på, at det kan lade sig gøre at rekruttere den fornødne arbejdskraft til Statens It, hvis ikke medarbejderne vælger at flytte med.

Borgmester Erik Lauritzen er også tilfreds: “Vi er rigtigt godt tilfredse. Vi får yderligere 20 højt specialiserede arbejdspladser til at supplere de 376 stillinger, der kom til med Landbrugsstyrelsen. Dermed bygger regeringen videre på de gode erfaringer, vi har med at skabe optimale rammer for offentlige arbejdspladser. Samtidig giver det rigtigt god mening at udnytte de mange ledige kvadratmeter i Augustenborg”, siger borgmester Erik Lauritzen og tilføjer:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har vist, at vi kan rekruttere og tiltrække de højt specialiserede medarbejdere, der er brug for. Med erfaringerne fra Landsbrugsstyrelsen er vi klar til at tage imod de nye medarbejdere og sikre dem en god modtagelse i Sønderborg-området”.

Sønderborg Kommune vil nu gå i dialog med Statens IT for at informere medarbejderne om mulighederne i kommunen og for at støtte med flytningen. Der flyttes i alt 1.015 statslige arbejdspladser til Region Syddanmark.

(opdateret 17/1-18 – 14:11 med kommentar fra Erik Lauritzen)

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...