2200 tilskuere så SønderjyskE spille mod Aalborg der har stjernespilleren Mikkel Hansen

22. oktober 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Der var nok ikke mange der havde regnet med en lyseblå sejr mod topholdet fra Aalborg lørdag eftermiddag og selv om det ikke lykkedes kæmpede vi for det gennem hele kampen og presse i flere perioder et stærkt udehold. Broager Sparekasse Skansens 2200 tilskuere sitrede i spændt forventning til mødet med øjeblikkets bedste håndboldhold i Danmark og ikke mindst til at se den store stjerne Mikkel Hansen i aktion, skriver SønderjyskE til SønderborgNYT.

Kampen startede rigtig lige og vi spillede på et højt niveau i begge ender af banen og udnyttede vores chancer på forbilledlig vis. Aalborg blev ramt af en tidlig udvisning der blev udnyttet til et par scoringer og til at bringe os i front med 2-1. Det blev ved med at være tæt med en føring på et enkelt mål til gæsterne, men efter 20 minutter sneg der sig et par fejl ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gør man ikke ustraffet mod et hold som Aalborg, der besidder så meget kvalitet og rutine at det bliver straffet ubarmhjertigt. Stillingen ændrede sig fra 9-10 til 9-12 på kort tid og selvom vi blev ved med at kæmpe kunne vi ikke lukke hullet. Tobias Olsen, der er  hentet i Ajax fik debut og kvitterede med en reducering til 13-15 efter 28 minutter.

Holdene gik til pause med stillingen 14-17 efter en halvleg hvor vi i lange perioder pressede udeholdet.

Vi kom ikke særlig godt i gang med anden halvleg og på 3 minutter måtte vi se Aalborg fordoble deres føring fra 3 til 6 mål og stillingen blev ændret til 14-20

Godt støttet af de mange tilskuere fik vi dog samlet os igen og langsomt vi igen snor i gæsterne uden dog at nå helt op og efter 37 minutter havde vi igen reduceret til 19-22. Midt i halvlegen kom vi på 24-25, men tættere på kom vi ikke.

Vi fortsatte med at kæmpe og samtlige spillere sled og fightede og da Jacob Bagersted scorede sit andet kontramål til 26-28, var troen om point for alvor tilbage. I kampens afslutning var gæsterne dog stærkest og med deres store rutine sørgede de for at vi aldrig nåede helt op.

Resultatet blev et nederlag på 33-36 efter en kamp vi bestemt har stor ære af og fik vist at vi er i stand til at spille på et rigtig højt niveau.

Kenneth Bach Hansen og August var da også enige om at det langt hen ad vejen var en flot fight som vi med lidt held kunne have fået mere ud af.

“Selv om vi bevarer troen hele kampen igennem må vi også acceptere at vi møder et hold der besidder en kæmpe rutine og kvalitet der gør at de kan afgøre kampe som disse til egen fordel”, siger Kenneth Bach Hansen og August Wiger supplerer

“Jeg synes vi spiller en rigtig flot kamp, men vi taber en række lette mål i midten og når vi selv skal slide så meget for vores scoringer bliver det for svært.

SønderjyskE – Aalborg Håndbold 33-36 (14-17)

SønderjyskE : Andreas Lang 7, August Wiger 6, Noah Gaudin 5, Tobias Møller 4, Morten Bjørnshauge 3, Nikolaj Svalastog 2, Jacob Bagersted 2, Kasper Kisum 1, Tobias Olsen 1, Sebastian Augustinussen 1, Kristian Stranden 1.

Redninger: Rasmus Bech 6/38, Kasper Larsen 1/5

Aalborg Håndbold : Felix Claar 11, Mikkel Hansen 6, Kristian Bjørnsen 4, Jesper Nielsen 4, Sebastian Barthold 4, Lukas Sandell 2, Mads Hangaard 2, Rene Antonsen 1, Aron Palmarsson 1, Simon Gade 1.

Redninger: Simon Gade 14/47

Udvisninger: SønderjyskE 5, Aalborg 4

Straffekast: SønderjyskE 3, Aalborg 4

Dommere: Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen