23-årig mand sendt bag tremmer for aldeles groft overfald

3. februar 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

 

En 23-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Sønderborg, hvor han blev sigtet for et aldeles groft overfald på en ældre mand søndag aften.

Et møde mellem den ældre mand og tre unge sig voldeligt, da der af ukendte årsager opstod uenigheder mellem de to parter, som ifølge Ekstra Bladets oplysninger kørte i to forskellige biler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet fik anmeldelsen om overfaldet, der fandt sted lidt uden for Sønderborg klokken 21.35 søndag aften.

Ifølge sigtelsen blev manden slået og sparke flere gange i ansigtet, i hovedbunden og på kroppen, og overfaldsmændene fortsatte tilsyneladende voldsorgiet, mens offeret lå på jorden.

 

Ifølge politiet forsøgte den 23-årige også at slå den ældre mand med et jernrør, men dette blev forhindret, da et vidne stoppede overfaldet ved at køre sin bil mellem overfaldsmændene og offeret.

Artiklen fortsætter under annoncen

En 18-årig mand blev allerede i mandags varetægtsfængslet i fire uger i forbindelse med overfaldet, men politiet leder i øjeblikket efter en tredje gerningsmand, som fortsat er på fri fod.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...