23-årig mand sendt bag tremmer for aldeles groft overfald

Arkivfoto
Arkivfoto
3. februar 2017 112 Skrevet af: Ole Kæhler

En 23-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Sønderborg, hvor han blev sigtet for et aldeles groft overfald på en ældre mand søndag aften.

Et møde mellem den ældre mand og tre unge sig voldeligt, da der af ukendte årsager opstod uenigheder mellem de to parter, som ifølge Ekstra Bladets oplysninger kørte i to forskellige biler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet fik anmeldelsen om overfaldet, der fandt sted lidt uden for Sønderborg klokken 21.35 søndag aften.

Ifølge sigtelsen blev manden slået og sparke flere gange i ansigtet, i hovedbunden og på kroppen, og overfaldsmændene fortsatte tilsyneladende voldsorgiet, mens offeret lå på jorden.

 

Ifølge politiet forsøgte den 23-årige også at slå den ældre mand med et jernrør, men dette blev forhindret, da et vidne stoppede overfaldet ved at køre sin bil mellem overfaldsmændene og offeret.

Artiklen fortsætter under annoncen

En 18-årig mand blev allerede i mandags varetægtsfængslet i fire uger i forbindelse med overfaldet, men politiet leder i øjeblikket efter en tredje gerningsmand, som fortsat er på fri fod.

 

18. juli 2024 Augustenborg, Samfund

Bosted har fået bugt med magt og tvang

18. juli 2024 Augustenborg

På det socialpsykiatriske botilbud, Hertughaven, i Augustenborg var op mod ti tvangsindlæggelser hver måned, et højt antal magtanvendelser og konflikter – nu er magt og tvang er minimeret, høj faglighed og beboerinddragelse er i fokus – og den regionale psykiatri er en vigtig samarbejdspartner i hverdagen, skriver Socialpædagogerne. ”Vi har sat ind på flere parametre. […]

Læs mere...