23-årig ved endnu ikke om politiets sigtelse giver fængsel

1. august 2016 112

Søndag kl. 15.30 er der fire personer i en sort Nissan, der med fuldt overlæg brager ind i porten ved Ald Auto på Grundtvigsallé i Sønderborg.

“Anmelderen står lige ved siden af porten og ser på. Efter at have kørt ind i porten tager de unge en runde mere og brager så ind i den igen, og denne gang får de porten op”, siger Mads Hansson fra Politistationen i Sønderborg.

“Lige nu sidder vi og vurderer, om sagen vil kunne bære en sigtelse, der handler om at udsætte andre for fare. Anmelderen stod jo virkeligt tæt på porten”, siger Mads Hansson til SønderborgNYT. Hvis episoden kan bære sådan en sigtelse, så er sagen alvorlig og med en straframme op til otte års fængsel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet har hele forløbet fra videoovervågningen.

Politiet finder de fire ved Bilka

“En patrulje stander de sorte Nissan på parkeringpladsen ved Bilka og de fire i bilen er ret ophidsede over at blive stoppet”, siger Mads Hansson. Den 23-årige fører har tidligere fået frakendt kørekortet og desuden var han påvirket af stoffer.

“Nummereplader og bil viser sig ikke at passe sammen. Pladerne kommer fra en anden bil, så i sigtelsen står der også, at den 23-årige har kørt i en en bil, der ikke er indregistreret”, siger Mads Hansson.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...