Blæksprutter rækker armene ud ved indsamling

13. november 2013 Frivillige

Foreningen Blæksprutterne vil i hele uge 47 være at finde i Føtex, Sønderborg. Her samler de ind til mennesker, der ikke har resourcerne til, at holde rigtig jul.

Aase Nyeggard skal stå ved Føtex med en raslebøsse mandag.

Aase Nyegaard skal stå ved Føtex med en raslebøsse mandag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgmester Aase Nygaard, der er medlem af foreningen Blæksprutterne, tager den første “vagt” i butikken, mandag d. 18. november kl. 9:00.

Indsamlingen foregår ved, at en indkøbsvogn bliver opsat ved  indgangen , som folk kan lægge en lille ting ned i. Det kan være en flæskesteg, et glas rødkål, en pose småkager, eller en sød lille gave til børnene. Kun kundernes fantasi sætter grænser.

Ved sådan et arrangement vil kunderne kunne få en mere direkte indflydelse på de gaver, som bliver uddelt, og dermed vil de kune føle et mere personligt engagement i julehjælpsuddelingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når ugen er slut, og ca. 40 frivillige “Blæksprutter” har medvirket, vil alle gaverne blive doneret til Kirkens Korshærs Julehjælp.

Det er første gang, at et sådan arrangement finder sted i Sønderborg.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...