30 hold spillede med i Nordborgs PigeCup

24. august 2015 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Der deltog forleden 30 hold ved Nordborg Boldklubs PigeCup, lige fra U9 til senior. I lighed med tidligere år, var der både hold fra ind- og udland. Det trofaste tyske hold Hamburg Altona var igen at finde på grønsværen. Ved NBs PigeCup fik alle spillere medaljer med hjem, mens der i år var pokaler til nr. 1-2-3 og 4 rækkerne.

Foto: Nordborg Boldklub

Foto: Nordborg Boldklub

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var i omegnen af 500 besøgende ved Nordals Idrætscenter lørdag, hvoraf ca. 300 af dem var glade fodboldspillere. Alle spillerne fik frisk frugt, som delvis blev sponsoreret af Østergaard Frugt & Bær, skriver boldklubben i en pressemeddelelse.

NBs Pigecup samarbejdede endnu en gang med Friskolen Østerlund, som husede de hold, som ønskede overnatning inden stævnet.

Det er 14’ende gang at Nord-Als Boldklub afvikler PigeCup, hvilket i sig selv øger forventningerne til stævnet. Stævnet kræver en del frivillig indsats både før, under og efter stævnet. I omegnen af 50 frivillige hjælpere fra Nord-Als Boldklub ydede en stor indsats, som dommere, ledere og kontaktpersoner.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...