30 hold spillede med i Nordborgs PigeCup

24. august 2015 Nordborg

Der deltog forleden 30 hold ved Nordborg Boldklubs PigeCup, lige fra U9 til senior. I lighed med tidligere år, var der både hold fra ind- og udland. Det trofaste tyske hold Hamburg Altona var igen at finde på grønsværen. Ved NBs PigeCup fik alle spillere medaljer med hjem, mens der i år var pokaler til nr. 1-2-3 og 4 rækkerne.

Foto: Nordborg Boldklub

Foto: Nordborg Boldklub

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var i omegnen af 500 besøgende ved Nordals Idrætscenter lørdag, hvoraf ca. 300 af dem var glade fodboldspillere. Alle spillerne fik frisk frugt, som delvis blev sponsoreret af Østergaard Frugt & Bær, skriver boldklubben i en pressemeddelelse.

NBs Pigecup samarbejdede endnu en gang med Friskolen Østerlund, som husede de hold, som ønskede overnatning inden stævnet.

Det er 14’ende gang at Nord-Als Boldklub afvikler PigeCup, hvilket i sig selv øger forventningerne til stævnet. Stævnet kræver en del frivillig indsats både før, under og efter stævnet. I omegnen af 50 frivillige hjælpere fra Nord-Als Boldklub ydede en stor indsats, som dommere, ledere og kontaktpersoner.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...