300.000 kroner til “udsatte-skurvogne”

10. april 2015 Politik

Udsatterådet har foreslået Socialudvalget, der stilles en skurvogn op til socialt udsatte i Nordborg. Tanken er at den skal stå bag Kvickly-bygningen, men inden beslutningen føres ud i livet, så skal Nordborg Skole have mulighed for at udtale sig om, hvordan de ser på ideen.19368_590_0_0_0_640_359

Artiklen fortsætter under annoncen

Tæt ved Rønhaveplads i Sønderborg er der allerede en skurvogn, men den er slidt grundigt ned.

Derfor skal Socialudvalget tage stilling til, om der ikke skal investeres 300.000 kroner i to nye skurvogne, hvor de udsatte kan hygge sig med hinanden over en pilsner.

Skurvognene i Sønderborg besøges regelmæssigt af gadesygeplejersken, der gør en stor indsats for at få misbrugere lægetjeklet og det lykkes hende ind imellem at friste nogle af misbrugerne med behandling.

Sønderborg Kommune har også en skurvogn til udsatte stående tæt ved Netto, men den foreslår socialforvaltningen fjernet. Den bruges nemlig ikke længere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...