41-årig idømt 13 års fængsel for drab på sin ekskone

12. februar 2021 112

En 41-årig mand fra Nordborg blev fredag ved Retten i Sønderborg idømt 13 års fængsel for drab på sin ekskone, en 40-årig kvinde.

Drabet fandt sted den i januar 2020 i Sønderborg. Den nu dømte mand blev anholdt få minutter efter hændelsen og har siddet varetægtsfængslet frem til dommen, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den 41-årige mand har under sagen erkendt sig skyldig, men tog betænkningstid i forhold til anke af straffens længde.

Skærpende omstændighed

Artiklen fortsætter under annoncen

Det indgik i straffen som en skærpende omstændighed, at eksparrets fire børn på mellem fem og 16 år overværede drabet. Og den 41-årige blev således dømt i henhold til anklageskriftet og anklagemyndighedens strafpåstand.

“Retten var helt på linje med anklagemyndigheden i spørgsmålet om, hvorvidt det var en skærpende omstændighed, at børnene overværede drabet. Og på den baggrund er vi tilfredse med dommen”, oplyser specialanklager Rikke Brændgaard-Nielsen fra Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...