81-årig kvinde alvorligt kvæstet i Broager

18. juli 2018 112

En tragisk ulykke skete i dag ved parkeringspladsen bag SuperBrugsen i Broager, hvor en 81-årig kvinde fra Broager blev fastklemt under en bakkende lastbil med anhænger. Det oplyser vagtchef Søren Stregaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Politiet blev alarmeret kl. 13.25 og fik besked om, at en kvinde lå fastklemt under en lastbil, som var bakket hen over hende og kvinden dermed kom til at ligge ind under lastbilen fastklemt under lastbilens dieseltank.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge broager.dk har vidner til ulykken fortalt, at en stor lastbil med en palle chips til Super Brugsen bakker hen mod rampen til SuperBrugsen, da der pludselig lyder et højt råb og at chaufføren herefter stopper øjeblikkeligt. Efter over en halv times lægehjælp på stedet kører ambulancen fra Broager med den 81-årige kvinde, da hendes tilstand forværres, fortæller vidner til brogaer.dk.

Kvinden blev kørt med politieskorte til sygehuset i Flensborg og den 81-åriges tilstand kendes ikke her onsdag aften, oplyser vagtchef Søren Stregaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi til SønderborgNYT.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk