95 golfdamer sikrer Pink Cup 67.000 kroner

13. august 2015 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Pressemeddelelse:

95 kvinder, hvoraf mange i tråd med arrangementet var helt eller delvist klædt i lyserødt, satte onsdag ny rekord på

Foto: Ole Kæhler

95 kvinder spiller Pink Cup. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Golfklubs bane for deltagelse i den årlige ”Pink Cup”, der er en landsdækkende turnering for kvinder med det formål at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelses kamp mod brystkræft.

Sønderborg Golfklub har fra turneringens start været en af de toneangivende klubber, og i 2013 indsamlede klubbens kvinder det absolut største beløb på landsplan.

Fra højre: Hanne Simonsen, Kirsten Aabo Jørgensen, Hedi Orye og Annemette Birkekær.

Fra højre: Hanne Simonsen, Kirsten Aabo Jørgensen, Hedi Orye og Annemette Birkekær.Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg tror næppe, vi kommer helt derop igen i år, men jeg er ret overbevist om, at vi igen kan sende vores lokale vindere til den landsdækkende finale, som vi har gjort de sidste mange gange”, siger Dorrit Daugbjerg, der sammen med Vibeke Hach Madsen har været ansvarlig for indsamlingen til årets turnering. Sønderborg Golfklub kommer i 2015 til at bidrage med ca. 67.000 kroner til den landsdækkende indsamling.

”Det er et flot resultat, der bringer os højt op på listen. Det kan vi ikke mindst takke de rigtig mange lokale virksomheder for. De tager altid godt imod os, når vi beder om bidrag og ting til de mange forskellige aktiviteter, vi har i gang henover året. Det hele kulminerer med turneringen i dag, hvor et så stort antal deltagere selvfølgelig også giver et ekstra indskud i kassen”, siger Dorrit Daugbjerg, der ikke kan undgå at fremhæve den lokale virksomhed Teknidan, hvis direktør Svend Ebsen mange gange og også i 2015 kommer med det absolut største enkeltbeløb.IMG_9023b

Artiklen fortsætter under annoncen

”Svend Ebsen er helt unik, og der er altid mindst fem cifre på de checks, han giver os”, siger Dorrit Daugbjerg.

Selve turneringen gennemføres af Sønderborg Golfklubs dameklub, hvis forkvinde, Helle Gaarde, ikke kunne skjule sin begejstring for det høje deltagerantal:

”Det er fantastisk, at vi i år slår alle rekorder. Jeg tror også, at det skyldes, at banen her i Gundstrup virkelig har fået et løft de seneste par år. Det, samt et flot indsats af dameklubbens medlemmer, har nok fået en del kvinder fra naboklubberne til at spille med i år”, siger Helle Gaarde.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vibeke Hach Madsen, som vandt A-rækken står og tæller sine rigtig mange point. Foto: Ole Kæhler

Vibeke Hach Madsen, som vandt A-rækken står og tæller sine rigtig mange point. Foto: Ole Kæhler

Artiklen fortsætter under annoncen

Turneringen blev spillet i to rækker. I A-rækken blev de tre første pladser besat af: Vibeke Hach Madsen (46 point), Ulla Jensen (39 point) og Dorrit Daugbjerg (38 point).

I B-rækken vandt Annemette Birkekær (38 point), Hanne Thaysen (36 point) og Jonna Jensen (36 point) på de næste pladser.

Går det som forventet vil de to vindere repræsentere Sønderborg i landsfinalen i Kokkedal Golfklub 18. september.

galleri

14. april 2024 112, Sønderborg

Første brand i år der skyldes brug af ukrudtsbrænder

14. april 2024 112

Lørdag aften kørte Beredskab Sønderborgs brandbiler til Kær Bygade, fordi der var brand i et skur, hvor der var brænde. “Vi fik slukket ilden og tjekket ekstra grundigt, så vi var sikre på, der ikke var glæder, som lå og ulmede”, sagde indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ejeren af brændeskuret fortalte til SønderborgNYT, at han […]

Læs mere...