Åbenbart “sæson” for bilbrande

18. august 2014 Uncategorized

Der har, ganske usædvanligt, været tre bilbrande de seneste tre dage her i området.politi2

Natten til lørdag kl. 03:27 blev politiet kaldt ud til en bilbrand på Slotsbakken i Sønderborg. Bilen var blevet parkeret på stedet mellem kl. 22 og 23 fredag aften og siden var ingen blevet set i nærheden af bilen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Betjentene kunne se, at ilden var opstået i motorrummet.

Natten mellem lørdag og søndag var det galt på Damgade i Sønderborg. Heller ikke her, var der set nogen mennesker i nærheden af bilen og ilden var også her opstået i motorrummet.

Mandag morgen kørte en mand i sin bil i Sønderborg, da det pludselig gav sig til at ryge ud fra motorrummet. Manden ringede til brandvæsnet og kort efter stod bilen i flammer.

  • Den sidste sag har vi ikke været inde over, fordi der formentlig er tale om en almindelig motorbrand. De andre to skal vi derimod have undersøgt nærmere, fortæller Mads Hansson fra Sønderborg Politi.
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...