Åbent hus: Gratis turnering i poker-klubben

19. oktober 2014 Frivillige

På lørdag kan du besøge Sønderborg Poker Klub, som har nogle helt fantastisk flotte lokaler på 2. sal i samme bygning som Ib Rehné Cairo i Sønderborg.IMG_5512

“Dørene åbnes klokken 13 og den gratis turnering begynder en time senere og klokken 18 går vi hjem igen”, siger Helge Hansen fra Sønderborg Poker Klub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubbens medlemmer vil fortælle, hvad det er, der er så fascinerende ved at siddIMG_5569e rundt om et bord og spille “live” fremfor at være hjemme ved computeren. Og de er selvfølgelig klar med masser af gode råd, så nye spillere får de bedste betingelser at begynde deres spil-karriere på.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her i klubben har vi Mette Louise og kan du slå hende ud af turneringen, så er der en ekstra præmie til dig”, siger Helge Hansen til SønderborgNyt. Mette-Louise har tidligere, som den eneste kvinde nogensinde, vundet en World Poker Turnering.

Kan du li’ at spille og synes du, det er spændende at se modstanderne i øjnene fremfor at stirre på computerskærmen, så læg vejen forbi Sønderborg Poker Klub på lørsdag.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...