Åbent hus: Gratis turnering i poker-klubben

19. oktober 2014 Frivillige

På lørdag kan du besøge Sønderborg Poker Klub, som har nogle helt fantastisk flotte lokaler på 2. sal i samme bygning som Ib Rehné Cairo i Sønderborg.IMG_5512

“Dørene åbnes klokken 13 og den gratis turnering begynder en time senere og klokken 18 går vi hjem igen”, siger Helge Hansen fra Sønderborg Poker Klub.

Klubbens medlemmer vil fortælle, hvad det er, der er så fascinerende ved at siddIMG_5569e rundt om et bord og spille “live” fremfor at være hjemme ved computeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og de er selvfølgelig klar med masser af gode råd, så nye spillere får de bedste betingelser at begynde deres spil-karriere på.

“Her i klubben har vi Mette Louise og kan du slå hende ud af turneringen, så er der en ekstra præmie til dig”, siger Helge Hansen til SønderborgNyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mette-Louise har tidligere, som den eneste kvinde nogensinde, vundet en World Poker Turnering.

Kan du li’ at spille og synes du, det er spændende at se modstanderne i øjnene fremfor at stirre på computerskærmen, så læg vejen forbi Sønderborg Poker Klub på lørsdag..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Kultur, Sønderborg

Ringriderfest i Sønderborg – eller ikke – beslutningen tages om et par uger

16. april 2021 Kultur

Ringriderfestens formand, Jes Andersen, venter spændt på, hvilke retningslinier der kommer til at gælde for store arrangementer og især på at få at vide, hvor mange mennesker, der må samles. “Det kommer der oplysninger om i den kommende uge, når regeringens ekspertgruppe melder deres anbefalinger ud”, siger Jes Andersen til SønderborgNYT. Ringriderfestens komité mødes sidst […]

Læs mere...