Åbent hus: Gratis turnering i poker-klubben

19. oktober 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

På lørdag kan du besøge Sønderborg Poker Klub, som har nogle helt fantastisk flotte lokaler på 2. sal i samme bygning som Ib Rehné Cairo i Sønderborg.IMG_5512

“Dørene åbnes klokken 13 og den gratis turnering begynder en time senere og klokken 18 går vi hjem igen”, siger Helge Hansen fra Sønderborg Poker Klub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Klubbens medlemmer vil fortælle, hvad det er, der er så fascinerende ved at siddIMG_5569e rundt om et bord og spille “live” fremfor at være hjemme ved computeren. Og de er selvfølgelig klar med masser af gode råd, så nye spillere får de bedste betingelser at begynde deres spil-karriere på.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her i klubben har vi Mette Louise og kan du slå hende ud af turneringen, så er der en ekstra præmie til dig”, siger Helge Hansen til SønderborgNyt. Mette-Louise har tidligere, som den eneste kvinde nogensinde, vundet en World Poker Turnering.

Kan du li’ at spille og synes du, det er spændende at se modstanderne i øjnene fremfor at stirre på computerskærmen, så læg vejen forbi Sønderborg Poker Klub på lørsdag.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...