Årets første HTX-student fik sin hue på i dag, fredag

Daniel Magnus Gjogjieski. Privat foto
Daniel Magnus Gjogjieski. Privat foto
21. juni 2024 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Så er studentersæsonen for vores HTX-elever skudt i gang på EUC Syd, hvor Daniel Magnus Gjogjieski, kan kalde sig student efter sin afsluttede eksamen i dag, fredag.

Daniel Magnus Gjogjieski, har afsluttet sin 3-årig HTX-studentereksamen med studieretningen Kommunikation/IT A og Matematik A i Sønderborg. Hans hueeksamen var i teknikfaget Proces og Levnedsmiddel, som blev afholdt i Aabenraa. Den geografiske afstand til eksamenslokalet forhindrede ikke Daniel i at yde sit bedste.

“Jeg er utrolig glad for at være færdig, og glæder mig til at fejre resten af klassen, når resten bliver studenter i næste uge”, siger Daniel Magnus i en pressemeddelelse. Hans glæde blev delt af hans forældre, som var til stede for at fejre den afsluttende eksamen og den specielle dag med ham.

Artiklen fortsætter under annoncen

I den næste uges tid springer resten af EUC Syds gymnasieelever ud som studenter på adresserne i Sønderborg, Aabenraa, Haderslev og Tønder.

Når alle er blevet studenter, skal det fejres med studenterkørsel og den 28. juni er der dimission i Sønderborg.

20. juli 2024 Kultur, Gråsten

Als Udlejning sørger for børn har det sjovt

20. juli 2024 Kultur

Als Udlejning er kommet med en række af deres rutschebaner, hoppeborge og andet, så de mindre børn også får en både god og sjov oplevelse, når de er med forældrene til Gråsten Ringridning. ”Mange af børnene fra cykelringridningen har været her og det har mange andre børn også – og det er dejligt at se, […]

Læs mere...