ADVARSEL: Pas på falske hjemmehjælpere

8. september 2015 112

To gange i løbet af de seneste dage har ældre i Sønderborg haft besøg af mennesker, som har udgivet sig for at være hjemmehjælpere, som ville hjælpe dem, selv om det ikke var tilfældet, advarer Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.by

Det får Sønderborg Kommune til at bede ældre, som får besøg af hjemmeplejen i deres eget hjem, om at være ekstra opmærksomme:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil gerne indskærpe over for vore borgere, at de skal være forsigtige. Hold øje med, at personale fra hjemmeplejen kommer i uniform – det har vore medarbejdere altid på. Hvis der kommer en anden/andre hjemmehjælpere end den/dem, der plejer at komme, så er det helt fint at spørge efter ID. Det er ikke nogen fornærmelse, men en god sikkerhedsforanstaltning”, siger hjemmeplejechef Charlotte Gjørup, Sønderborg Kommune.

Pårørende og naboer til ældre, som får hjemmehjælp hjemme, opfordres til at tale med de ældre om, at de skal være ekstra opmærksomme.

Artiklen fortsætter under annoncen

De to tilfælde i weekenden er meldt til politiet, som er i gang med efterforskningen. De falske hjemmehjælpere er i begge tilfælde beskrevet som en gruppe på tre personer: to mænd og en kvinde, ca. 175 cm høje, mørke i huden og med sort hår, kvindens var langt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...