Advokat Hans Boserup har fået en bøde på 100.000 kroner

3. juni 2014 Uncategorized

Sønderborg-advokaten Hans Boserup fra Sønderborg har fået en bøde på 100.000 kroner af Advokatnævnet for at have overtrådt god advokatskik. Det skriver ekstra bladet.

Advokat Hans Boserup vil have retten til at se på bødesagen.

Advokat Hans Boserup vil have retten til at se på bødesagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Boserup er uenig i afgørelsen:

– Nu går jeg i retten med sagen. Min ytringsfrihed er krænket, siger Hans Boserup til Ekstra Bladet.

Ifølge Advokatnævnet har Hans Boserup overtrådt god advokatskik ved at kontakte en 58-årig på Facebook. Kvinden har tidligere vidnet i en voldtægtssag, hvor Hans Boserup var forsvarer. Kvindens datter var angiveligt et af flere ofre i sagen, men Boserups klient blev frikendt for denne del af sagen – men kendt skyldig i andre tilfælde af voldtægt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I beskeden på Facebook anklager Hans Boserup kvinden og hendes datter for at have løjet i retten. Et forhold som Boserup også har anmeldt politi-anmeldt.

Ifølge Ekstra Bladet er ingen af de to kvinder hverken sigtet eller afhørt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...