Advokat Hans Boserup har fået en bøde på 100.000 kroner

3. juni 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg-advokaten Hans Boserup fra Sønderborg har fået en bøde på 100.000 kroner af Advokatnævnet for at have overtrådt god advokatskik. Det skriver ekstra bladet.

Advokat Hans Boserup vil have retten til at se på bødesagen.

Advokat Hans Boserup vil have retten til at se på bødesagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans Boserup er uenig i afgørelsen:

– Nu går jeg i retten med sagen. Min ytringsfrihed er krænket, siger Hans Boserup til Ekstra Bladet.

Ifølge Advokatnævnet har Hans Boserup overtrådt god advokatskik ved at kontakte en 58-årig på Facebook. Kvinden har tidligere vidnet i en voldtægtssag, hvor Hans Boserup var forsvarer. Kvindens datter var angiveligt et af flere ofre i sagen, men Boserups klient blev frikendt for denne del af sagen – men kendt skyldig i andre tilfælde af voldtægt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I beskeden på Facebook anklager Hans Boserup kvinden og hendes datter for at have løjet i retten. Et forhold som Boserup også har anmeldt politi-anmeldt.

Ifølge Ekstra Bladet er ingen af de to kvinder hverken sigtet eller afhørt.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...