Ældre mennesker er flittige brugere af ny teknologi

6. maj 2013 Uncategorized

Den ældre mennesker i Sønderborg er ikke bange for at taste løs på deres computere og de splinternye iPads skræmmer heller ikke.

Det var helt tydeligt, da Ældrerådet i Sønderborg for nylig fik stillet ipads til rådighed, så de fremover nemt kan læse dagsordener og referater digitalt.

Sønderborg Kommune har modtaget 2,3 mio. kr. fra Socialministeriet til et projekt, der skal hjælpe de ældre med at blive klar til nutidens digitale udfordringer.

Projektet skal understøtte de kursus- og undervisningsforløb, som allerede eksisterer, og derudover skal der tilbydes undervisning i eget hjem til de ældre borgere, der har svært ved at komme hjemmefra.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...