AGS i festhumør – selvom stafetsejren gik til Statsskolen

27. september 2013 Uncategorized

Af Bo Bach Jensen

AGS fejrer fredag sin 36 års fødselsdag og som det passer sig for en fødselar i sin bedste alder, fejrede skolen det med maner.

Festlighederne startede fra morgenstunden med at elever og lærere fik fælles morgenkaffe, hvorefter dagens program med klasseløb, tovtrækning og ikke mindst det store stafetløb med start og slut på rådhustorvet gik i gang.

AGS stillede med et hold der skulle løbe om kap med udvalgte hold fra byens andre ungdomsuddannelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en spændende dyst måtte AGS dog se sig slået af holdet fra Statsskolen. Selvfølgelig til stor ærgrelse for eleverne fra AGS.

Det slog heldigvis ikke eleverne ud. Efter de havde fattet sig og hædret deres stafetløbere under stor hujen og hejen, drog de videre.

Resten af fredagen dagen står på fællesspisning, der i løbet af aftenen glider over i et kæmpe bal.

Se billederne fra stafetløbet: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.443123775807975.1073741907.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...