Aktivitetsdagen blev rundet af med kåringen af Årets MIF’ere

14. august 2022 Augustenborg

Lørdag aften var der omkring 50 medlemmer fra Midtals Idrætsforening, MIF, til fællesspisning i Augustenborghallerne og da tallerkenerne var tømt, blev årets MIF’ere kåret.

“Traditionen tro skal vi kåre en MIF’er, som er under atten år og en der er over. På den måde tilgodeser vi både de unge og de lidt ældre”, sagde Peter Thomsen fra Midtals Idrætsforening. Han fortalte videre, at det er vigtigt for en forening, at der er frivillige, som gør et stort stykke arbejde.

“Og en af dem er en ung kvinde, som altid er klar til at give en ekstra hånd og som har et stort engagement. Det er Karoline Jensen fra gymnastik”, sagde Peter Thomsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har også en ung mand, der iøvrigt tidligere er kåret som Årets MIF’er, da han var under atten. Han er her altid og har blandt andet siddet i fodboldafdelingens bestyrelse og nu er han i aktivitetsudvalget og da vi havde vores telt til Sønderborg Ringridning, var han en stor hjælp og det er selvfølgelig Lasse Duus”.

Masser af aktivitet

Ved lørdagens aktivitetsdag i Midtals Idrætsforening, som foregik i eftermiddagstimerne, var der masser af gang i den på plænen ved Augustenborghallerne – og blandt andet blev der dystet i rundbold.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her vandt holdet fra SIB foran gadeholdene fra Blæshøj Mølle og Midtkobbel”, sagde Peter Thomsen, da han gav vinderholdet deres velfortjente pokal.

Ud over rundbold var der aktiviteter, som håndboldklubben og gymnastik havde arrangeret – og der var også hoppeborg.

“Vi havde besøg af ‘bagagerumssælgere’ og også Als veteranklub, som viste deres flotte biler frem og der var også motorcykler på besøg.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...