Albert Dyrlund besøger Børneland

18. juni 2018 Sønderborg

Børneland får søndag den 8. juli kl. 15 besøg af Albert Dyrlund. Han er en af de førende influenter i Danmark, ihvertfald i blandt de unge.

Hans verden handler meget om sjov og ballade, venner, piger og familie.

Som et højenergisk fjollehoved, der ikke er bange for at gå til grænsen er han blevet en af Danmarks største YouTubere pt. Albert vandt til ’Guldtuben 2016’ prisen som Årets Vlogger, har udgivet flere hit singler, hvoraf både ‘Ulla’ og ‘Emoji’ var nomineret til Årets Virale Hit til ’Guldtuben 2017’ og ‘Ulla’ til Årets Sang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi som forældre kender måske ikke Albert – men det gør vores børn, bare spørg dem! Albert er den seneste tid vokset meget pga. hans sange. Bare tre af hans sange: ’Hellerupdreng’, ’Emoji’ og ’Ulla’ har tilsammen over 12 mio. visninger på YouTube”, siger formand for børnekomiteen Brian Jørgensen i en pressemeddelelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
12. august 2022 Kultur, Sønderborg

Kulturens huse skal sælges – uden det rammer indholdet

12. august 2022 Kultur

Kommunen har planer om at sælge sin del af Alsion, som blandt andet omfatter koncertsalen – og Sønderborghus og Sønderborg Teater skal også på salgslisten. “Det er vigtigt for mig, at brugerne af de tre steder drages ind i processen, så vi kan bevare den kultur, som vi har i Sønderborg”, siger Christel Leiendecker, som […]

Læs mere...