Albert Dyrlund besøger Børneland

18. juni 2018 Sønderborg

Børneland får søndag den 8. juli kl. 15 besøg af Albert Dyrlund. Han er en af de førende influenter i Danmark, ihvertfald i blandt de unge.

Hans verden handler meget om sjov og ballade, venner, piger og familie.

Som et højenergisk fjollehoved, der ikke er bange for at gå til grænsen er han blevet en af Danmarks største YouTubere pt. Albert vandt til ’Guldtuben 2016’ prisen som Årets Vlogger, har udgivet flere hit singler, hvoraf både ‘Ulla’ og ‘Emoji’ var nomineret til Årets Virale Hit til ’Guldtuben 2017’ og ‘Ulla’ til Årets Sang.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi som forældre kender måske ikke Albert – men det gør vores børn, bare spørg dem! Albert er den seneste tid vokset meget pga. hans sange. Bare tre af hans sange: ’Hellerupdreng’, ’Emoji’ og ’Ulla’ har tilsammen over 12 mio. visninger på YouTube”, siger formand for børnekomiteen Brian Jørgensen i en pressemeddelelse.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...