Alsion fyldes med klassiske julesange

27. november 2015 Sønderborg

Alsion genlyder på torsdag kl. 20.00 af både klassiske julesange og nyere arrangementer, blandt andre ”Sleigh Ride”sønderjysk pigekor og ”Winter Wonderland”, foruden romantiske klassiske orkesterværker som Tjajkovskijs Nøddeknækkersuite m.m.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et festligt indslag ved jule koncerten er Sønderjysk Pigekors Koncertkor som i lighed med sidste års julekoncert vil medvirke til at løfte julestemningen sammen med orkesteret og få hele salen til at summe af jul og traditioner når de sammen med Sønderjyllands Symfoniorkester synger julen ind, skriver Sæønderjyllands Symfoniorkester i en pressemeddelelse.

Det hele styres af aftenens dirigent Peter Ettrup Larsen som altid er garant for en festlig og vellykket koncert med orkesteret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er hjerteligt velkomne til en aften i Alsion med Sønderjyllands Symfoniorkester, Sønderjysk Pigekors Koncertkor og dirigenten Peter Ettrup Larsen, hvor man med sikkerhed går fra koncerten med julehumøret helt i top.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...