AlsRevyens deltagere har rettet revyen ind og ud

1. marts 2015 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

I weekenden blev årets Als Revyen spillet igennem, mens skuespiller og instruktør Jan Hertz kiggede på hele herligheden med et kritisk blik.

Han fik set, hvordan der gribes fat i byrådet, kronprinsen, 1864-filmen og meget andet.

Anders Lykkegaard er i gang med at skære i sine tekster.

Anders Lykkegaard er i gang med at skære i sine tekster.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu skal vi i gang med at stramme teksterne op, så de er mere skarpe” siger tekstforfatter Anders Lykkegaard. Som mange andre så har han opdaget, at det ikke er helt let at skære ned på tekster, som man selv har lavet.

“Men jeg kan se, det er nødvendigt”, siger han.

Når man kigger indenfor i Kultursalen i Augustenborg, så får man et indtryk af, hvor mange mennesker der bruger fritid på at lave en revy, der skal underholde alle dem, der sikrer sig en billet.

Der er mennesker, som har travlt med at lave kulisser, mens andre kæmper med symaskiner og ind imellem det hele er musikken og skuespillere på vej gennem numrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

21. februar 2024 Samfund, Sønderborg

Kvindedagen: Kom og hør hvordan kvinder selv arbejder imod reel ligestilling

21. februar 2024 Samfund

Kvindekomiteen i Sønderborg markerer igen i år den internationale Kvindedag og det foregår på Hotel Sønderborg Strand, hvor døren er åben fra kl. 17.30 og arrangementet begynder kl. 18.00. Årets kvindepolitiske emne er mental load, der dækker over den uendelige huskeliste af små og store ting, der skal klares i familien – og det er […]

Læs mere...