AlsRevyens deltagere har rettet revyen ind og ud

1. marts 2015 Augustenborg

I weekenden blev årets Als Revyen spillet igennem, mens skuespiller og instruktør Jan Hertz kiggede på hele herligheden med et kritisk blik.

Han fik set, hvordan der gribes fat i byrådet, kronprinsen, 1864-filmen og meget andet.

Anders Lykkegaard er i gang med at skære i sine tekster.

Anders Lykkegaard er i gang med at skære i sine tekster.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu skal vi i gang med at stramme teksterne op, så de er mere skarpe” siger tekstforfatter Anders Lykkegaard. Som mange andre så har han opdaget, at det ikke er helt let at skære ned på tekster, som man selv har lavet.

“Men jeg kan se, det er nødvendigt”, siger han.

Når man kigger indenfor i Kultursalen i Augustenborg, så får man et indtryk af, hvor mange mennesker der bruger fritid på at lave en revy, der skal underholde alle dem, der sikrer sig en billet.

Der er mennesker, som har travlt med at lave kulisser, mens andre kæmper med symaskiner og ind imellem det hele er musikken og skuespillere på vej gennem numrene.

Artiklen fortsætter under annoncen

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...