Alssundlisten udgiver bog til fordel for hjælpearbejde

16. november 2013 Frivillige

I oktober opfordrede Karen Damm og Alssundlisten borgerne i Sønderborg til at deltage i en konkurrence og sende billeder af det, som de synes er kønt og grimt i Sønderborg Kommune.

Karen Damm bladrer i den splinternye bog med borgernes billeder fra Sønderborg.

Karen Damm bladrer i den splinternye bog med borgernes billeder fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

De udvalgte vindere er Christa Conradsen, Kværs, Thomas Myllerup, Augustenborg og John Falkenberg, Sønderborg. De har alle tre modtaget en vingave.

– Politikere har selvfølgelig også en mening om, hvad der er kønt og grimt, men jeg ville gerne vide, hvad borgerne synes, siger Karen Damm og nu ligger bogen “Kontraster i Sønderborg Kommune” klar til salg.

Bogen, der er produceret af Langeberg Grafisk i Sønderborg, er på 42 sider og indeholder de fotos og tekster, som borgerne har indsendt i løbet af blot to uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Bogen sælges for 50 kroner og hver en krone går ubeskåret til en lokal hjælpeorganisation, siger Karen Damm, der ikke afslører navnet på organisationen, inden kommunalvalget er slut.

– Bogen er ikke en del af valgkampagnen, men tænkt som et indlæg i den altid aktuelle debat om kommunens ve og vel. En debat, der foregår mand og mand imellem, siger Karen Damm. Hun synes, at bogen viser, der er mange skønne steder i Sønderborg, men også steder, hvor der virkeligt trænger til at blive gjort et eller andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan får du fingre i bogen

Bogen sælges for blot 50 kroner og pengene går til velgørenhed.

Bogen sælges for blot 50 kroner og pengene går til velgørenhed.

Bogen, der er en glimrende værtindgave, advendts- eller mandelgave – eller måske en hilsen fra Sønderborg, køber man via Danske Bank, hvor man sætter 50 kroner ind for hver bog, som man gerne vil købe. Kontoen har nummer 3531-3531 30 65 03. Det er vigtigt at olyse navn, adresse og telefonnummer. Herefter modtager man en besked om, hvornår bøgerne er klar til afhentning.

Skrevet af: Ole [email protected]
8. december 2023 Politik, Sønderborg

Ingen ved hvordan det politiske landskab ser ud når Stephan Kleinschmidt er ude

8. december 2023 Politik

SønderborgNYT har spurgt borgmester Erik Lauritzen og Venstres politiske ordfører, Ellen Trane Nørby, hvordan de tror, at det vil ændre det politiske landskab, når Slesvigsk Parti ikke længere skal have Stephan Kleinschmidts navn på stemmesedlerne. Ved et seneste valg fik Stephan Kleinschmidt 2038 personlige stemmer – Kirsten Bachmann 139 personlige stemmer og Christel Leiendecker 136 […]

Læs mere...
>