Alssundlisten udgiver bog til fordel for hjælpearbejde

16. november 2013 Frivillige

I oktober opfordrede Karen Damm og Alssundlisten borgerne i Sønderborg til at deltage i en konkurrence og sende billeder af det, som de synes er kønt og grimt i Sønderborg Kommune.

Karen Damm bladrer i den splinternye bog med borgernes billeder fra Sønderborg.

Karen Damm bladrer i den splinternye bog med borgernes billeder fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

De udvalgte vindere er Christa Conradsen, Kværs, Thomas Myllerup, Augustenborg og John Falkenberg, Sønderborg. De har alle tre modtaget en vingave.

– Politikere har selvfølgelig også en mening om, hvad der er kønt og grimt, men jeg ville gerne vide, hvad borgerne synes, siger Karen Damm og nu ligger bogen “Kontraster i Sønderborg Kommune” klar til salg.

Bogen, der er produceret af Langeberg Grafisk i Sønderborg, er på 42 sider og indeholder de fotos og tekster, som borgerne har indsendt i løbet af blot to uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Bogen sælges for 50 kroner og hver en krone går ubeskåret til en lokal hjælpeorganisation, siger Karen Damm, der ikke afslører navnet på organisationen, inden kommunalvalget er slut.

– Bogen er ikke en del af valgkampagnen, men tænkt som et indlæg i den altid aktuelle debat om kommunens ve og vel. En debat, der foregår mand og mand imellem, siger Karen Damm. Hun synes, at bogen viser, der er mange skønne steder i Sønderborg, men også steder, hvor der virkeligt trænger til at blive gjort et eller andet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan får du fingre i bogen

Bogen sælges for blot 50 kroner og pengene går til velgørenhed.

Bogen sælges for blot 50 kroner og pengene går til velgørenhed.

Bogen, der er en glimrende værtindgave, advendts- eller mandelgave – eller måske en hilsen fra Sønderborg, køber man via Danske Bank, hvor man sætter 50 kroner ind for hver bog, som man gerne vil købe. Kontoen har nummer 3531-3531 30 65 03. Det er vigtigt at olyse navn, adresse og telefonnummer. Herefter modtager man en besked om, hvornår bøgerne er klar til afhentning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...