Alssundlisten udgiver bog til fordel for hjælpearbejde

16. november 2013 Frivillige

I oktober opfordrede Karen Damm og Alssundlisten borgerne i Sønderborg til at deltage i en konkurrence og sende billeder af det, som de synes er kønt og grimt i Sønderborg Kommune.

” src=”http://sonderborgnyt.dk/wp-content/uploads/2013/11/IMG_3788-300×219.jpg” width=”300″ height=”219″ /> Karen Damm bladrer i den splinternye bog med borgernes billeder fra Sønderborg.

De udvalgte vindere er Christa Conradsen, Kværs, Thomas Myllerup, Augustenborg og John Falkenberg, Sønderborg. De har alle tre modtaget en vingave.

– Politikere har selvfølgelig også en mening om, hvad der er kønt og grimt, men jeg ville gerne vide, hvad borgerne synes, siger Karen Damm og nu ligger bogen “Kontraster i Sønderborg Kommune” klar til salg.

Bogen, der er produceret af Langeberg Grafisk i Sønderborg, er på 42 sider og indeholder de fotos og tekster, som borgerne har indsendt i løbet af blot to uger.

– Bogen sælges for 50 kroner og hver en krone går ubeskåret til en lokal hjælpeorganisation, siger Karen Damm, der ikke afslører navnet på organisationen, inden kommunalvalget er slut.

– Bogen er ikke en del af valgkampagnen, men tænkt som et indlæg i den altid aktuelle debat om kommunens ve og vel. En debat, der foregår mand og mand imellem, siger Karen Damm. Hun synes, at bogen viser, der er mange skønne steder i Sønderborg, men også steder, hvor der virkeligt trænger til at blive gjort et eller andet.

Sådan får du fingre i bogen

Bogen sælges for blot 50 kroner og pengene går til velgørenhed.

Bogen sælges for blot 50 kroner og pengene går til velgørenhed.

Bogen, der er en glimrende værtindgave, advendts- eller mandelgave – eller måske en hilsen fra Sønderborg, køber man via Danske Bank, hvor man sætter 50 kroner ind for hver bog, som man gerne vil købe. Kontoen har nummer 3531-3531 30 65 03. Det er vigtigt at olyse navn, adresse og telefonnummer. Herefter modtager man en besked om, hvornår bøgerne er klar til afhentning.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk